7

Komentari (7)

Juve88
Vidi sine zvalja u kobile, mos mislit kako ona pusi uh uh uh dok se usne rasklope ona i jaja progutala
Penderinos
E yebo ga ti nisese onda trebo' ni ženit ni dijete pravit kad nisi spreman ostaviti momački život. To nije odlika pravih ljudina.
miki30
Hahahh vidi joj obraza, usana, tobejarabi nevalja se rugati al hebo te onaj babo hoš malo slave jelde? A i ovaj Foden, frajer skroz naivan, pa hoće treba tvoje pare ništa drugo, nisi ti neka faca ak misliš.
AmarSahi
Klasična *****, prvo izmisli priču o silovanju pa onda hoće neko pravo, i hoće 100 milijuna najmanje.
YouTalkinToMe
Koji vakat dođe, da se djevojke hvale a muski pokusavaju da sakriju.
MaDaj
Hahahha Kao skontala pred ebanje da je oženjen ... fakat kao da ne postoji internet da skonta da je oženjen i ima dijete... ja upoznam djevojku danas i odma ide face/insta ovo ono... ona kao slala slike grudnjak (mada bih volio da mali izbaci poruke da cijeli svijet vidi) a nije znala njegov status... ma MARŠ
Zenicanin
Aj mrs. Ti sad postena. Mrrrrssss
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.