Javila se djevojka očito spremna uništiti Fodenu život: "Slala sam mu slike u grudnjaku..."

Foden je zavodio mnoge

Javila se djevojka očito spremna uništiti Fodenu život: "Slala sam mu slike u grudnjaku..."

Edmir Škorić

Phil Foden je oženjen i ima malo dijete, ali to ga nije spriječilo da okusi čari islandskih djevojaka tokom gostovanje engleske nogometne reprezentacije u Reyjkjaviju.

Foden je zajedno s Masonom Greenwoodom 'zaglavio' i hotelu sa nekoliko Islanđanki, ali na njegovu žalost - sve je otkriveno. Djevojke su kasnije ispričale detalje, a Foden si možda tako mlad napravio veliku životnu grešku.

No, nije Foden "cvjećka", posebno ne jer su mediji u Engleskoj razotkrili da je imao nekoliko afera dok je bio u vezi ili oženjen sa drugim djevojkama i očito je znao da koristi status bogate, mlade i poznate osobe.

Lucy Jones, 23-godišnja djevojka iz okruga Cheshire, otkrila je da ju je Foden pokušao upoznati prošle godine iako je imao djevojku i sinčića. Bilo je to dok je Foden bio na okupljanju U21 engleske reprezentacije.

"Ljudi trebaju znati da to nije ništa novo i moraju da znaju kakav je on zapravo", kazala je Lucy.

Njoj je Foden, inače nogometaš Manchester Cityja, počeo slati poruke dok je bio u Turskoj s nacionalnim timom. Kaže da joj je slao svoje fotografije i na kraju pisao: "Jedva čekam da budem s tobom u hotelu".

Bili su dogovorili večeru nedaleko od Fodenove vile u Prestburyju, ali do toga nije došlo jer, barem ona tako tvrdi, na vrijeme je shvatila da ima suprugu i sina.

Mlada žena također je izjavila da je razmjena poruka s Fodenom trajala oko dvije sedmice.

"Stalno me zvao 'prekrasnom' dok su se razgovori odugovlačili u noć. Poslala sam mu nekoliko fotografija, jednu od njih u grudnjaku, s donjim dijelom pidžame, koju je izgleda volio", rekla je Jones, koja je pokušala da utješi Fodenovu izabranicu Rebecce Cooke kad je ova već saznala za cijelu stvar:

"Ne brini, nisi posebna. To je radio i sa drugim djevojkama", kazala je jedna u nizu Fodenovih želja i djevojaka koje je želio za sebe na samo neko vrijeme.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Koji vakat dođe, da se djevojke hvale a muski pokusavaju da sakriju.
11 2
MaDaj
Hahahha Kao skontala pred ebanje da je oženjen ... fakat kao da ne postoji internet da skonta da je oženjen i ima dijete... ja upoznam djevojku danas i odma ide face/insta ovo ono... ona kao slala slike grudnjak (mada bih volio da mali izbaci poruke da cijeli svijet vidi) a nije znala njegov status... ma MARŠ
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti