Javila se žena koja je Ronaldu davala hranu u McDonaldsu: Prvo mu želim reći samo jedno...

Intervju urodio plodom

Javila se žena koja je Ronaldu davala hranu u McDonaldsu: Prvo mu želim reći samo jedno...

Intervju koji je Ronaldo dao prije nekoliko dana i u kojem traži djevojke koje su radile u McDonaldsu i davale njemu i saigračima iz Sportinga besplatnu hranu urodio je plodom.

Javila se žena imena Paula Leca, koja je početkom 2000. godine radila u tom McDonaldsu, te je poručila kako će Ronaldu prvo reći hvala, a onda se skupa s njim prisjetiti starih vremena.

"Prva stvar koju ću mu reći bit će hvala, a onda ćemo razgovarati i prisjetiti se prošlih vremena", rekla je Paula.

Prisjetila se da je Ronaldo bio najplašiviji od sve djece.

"Pojavili bi se ispred restorana i kada bi ostalo nekoliko hamburgera, naš menadžer bi nam dao dopuštenje te bi ih njima dali. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo koji je sigurno bio najplašljiviji. Oni su dolazili skoro svaku večer".

"I dalje se smijem radi svega toga. Rekla sam sinu koji mi prvo nije vjerovao jer mu je bilo teško zamisliti da je njegova majka davala Ronaldu hamburgere. Moj muž već je znao za to jer je nekoliko puta dolazio po mene na posao i znao je viđati Cristiana", dodaje Paula.

Podsjetimo, Ronaldo je u pomenutom intervjuu kazao kako se želi odužiti djevojkama koje su tada radile u McDonaldsu, a Paula je samo jedna od njih. Osim nje tu je i djevojka imena Edna te još jedna osoba koju Cristiano još nije pronašao.

"Edna i još dvije djevojke, bile su nevjerovatne. Nikada ih ponovo nisam pronašao. Razgovarao sam s nekim ljudima u Portugalu kako bi ih pokušao pronaći. Taj McDolands je zatvoren. Ipak, nadam se da će ovaj intervju pomoći da ih pronađem. Bio bih veoma sretan, jer želim da ih pozovem u svoj dom u Torinu ili Lisabonu, želim da dođu u moju kuću i večeraju sa mnom", kazao je prije nekoliko dana Ronaldo.

"Želim pronaći te djevojke i dati im nešto zauzvrat jer mnogo cijenim ono što su uradile za mene. Nikada to neću zaboraviti", dodao je Portugalac.

Top Komentari

Pljuc
obično nahraniš sirotinju koja sve brzo zaboravi i osili se, bravo Ronaldo!
31 1
VelezRA
Bravo stvarno
23 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi