Novinara zanimalo samo jedno, a Ronaldov odgovor je bio poprilično vulgaran

Nije zabio Atleticu

Novinara zanimalo samo jedno, a Ronaldov odgovor je bio poprilično vulgaran

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je novu sezonu Lige prvaka otvorio bez gola. Juventus je odigrao 2:2 na gostovanju protiv Atletica, a ime portugalskog fudbalera nije se našlo na listi strijelaca. 

Ronaldo je ponovo bio meta navijača Jorgnadđija, a priliku da ih potpuno ušutka imao je u sudijskoj nadoknadi kada je poslije sjajnog solo prodora šutirao pored gola Jana Oblaka.

Prva zvijezda Juventusa se sinoć nije uspio sudržati te je u jednom trenutku gestikulirao navijačima Atletica kako trebaju naučiti nekim stvarima.

Poslije utakmice španski novinari su Ronalda pitali kome je bio namijenjen taj gest, a portugalski as je na pomalo bezobrazan i drzak način novinaru kanala Deportes Cuatro odgovorio: "Tvojoj rodici". Pogledajte kako je to izgledalo...

Top Komentari

Hooruk
Osladilo ti se čauševiću,aaa. Ako ako
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi