U najizazovnijem izdaju: Georginina fotografija u bikiniju ruši rekorde na Instagramu

Ima preko dva miliona lajkova

U najizazovnijem izdaju: Georginina fotografija u bikiniju ruši rekorde na Instagramu

E. Čaušević

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, ponovo se našla u centru pažnje javnosti zbog fotografije na Instagramu.

Georgina je postala planetarno popularna nakon što se saznalo da je u vezi s Ronaldom, a na Instagramu već ima 21 milion pratitelja.

Fotografije Ronaldove djevojke su često provokativne jer se ona ne libi pokazati svoje zanosno tijelo. Georgina dosta novca zarađuje i od sponzorskih ugovora koje najčešće reklamira na Instagramu.

Ona je sinoć objavila fotografiju u bikiniju koja je njene fanove dovela do ludila. Georgina ima već preko dva miliona lajkova, a još je jednom pokazala da ima zaista fantastičnu liniju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFIBOxzqH2u/[/instagram]

Promo

Top Komentari

AmarSahi
A gdje je članak o tome da je Chapacoense osvojio Prvenstvo, znate da nikoga ne zanimaju ove fufice?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi