Je li mu supruga zamjerila? Prekinuo medeni mjesec da bi potpisao za Inter!

Poziv iz Milana se ne odbija

Je li mu supruga zamjerila? Prekinuo medeni mjesec da bi potpisao za Inter!

Nesvakidašnja fudbalska, ali i životna priča stiže nam iz Italije a njen glavni akter je novi fudbaler milanskog Intera Matteo Politano.

Ovaj 24-godišnji ofanzivac jučer je potpisao ugovor sa Interom u koji je stigao iz Sassuola, a zanimljivo je da je u Milano stigao direktno iz Francuske Polinezije gdje je boravio na medenom mjesecu sa svojom suprugom.

Matteo Politano je prije 20-ak dana oženio svoju dugogodišnju djevojku Silviju Di Vincenzo s kojom se zaputio ka ovoj atraktivnoj destinaciji, s tim što je odmor morao nakratko prekinuti zbog poziva koji stiže možda jednom u životu.

Ne znamo da li je Silvia zamjerila Matteu što je, barem nakratko, ostavio samu, ali nema sumnje da je njen novi suprug napravio veliki korak kojim će oboma obezbijediti lijepu zajedničku budućnost.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi