Jedan od najvećih napadača svih vremena se baš opustio ovih dana u društvu 14 godina mlađe žene

Ronaldo uživa na Balearskim otocima

Jedan od najvećih napadača svih vremena se baš opustio ovih dana u društvu 14 godina mlađe žene

E. Škorić
Teme:

Legendarni brazilski napadač Ronaldo na Balerskim otocima uživa u društvu žene.

Ronaldo ima 43 godine i već dugo nije u nogometu, pa se zapustio, nabacio je stomačinu, ali to ga ne sputava da uživa u svim blagodatima koje život nudi.

Naročito život jednog od najboljih napadača svih vremena koji je imao priliku da igra za velike klubove kao što su Barcelona, Real Madrid, Inter, Milan...

Ronaldo je imao buran život, tri braka iza sebe, stotine djevojaka s kojima je spavao, na hiljade partija, a sada mu društvo pravi 14 godina mlađa Celina Locks (29).

Njih dvoje su uživali na jahti, a Ronaldo svoju novu izabranicu skoro nikako niej "ispuštao iz ruku".

Top Komentari

MaDaj
Buraz, Moja djevojka je 10 godina mladja od mene, može jedan članak? Obećavam polugole slike i mene i nje, a ti biraj koje ćeš postavljati ;)
4 1
Rajvosa2019
Jest bio igracina, divota ga bilo gledati kad krene prema golu - dribling- finta ovo ono .A vidi ga sada buraz , bojler od 50 litara i kao prasic, samo mu treba jabuku u usta gurnuti i na razanj- sta uradi covjek od sebe
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi