9

Komentari (9)

MaDaj
Buraz, Moja djevojka je 10 godina mladja od mene, može jedan članak? Obećavam polugole slike i mene i nje, a ti biraj koje ćeš postavljati ;)
Rajvosa2019
Naravno da moze , nema frke - posalji 100 KM + slike + par informacija o vama - bice clanak boli glava / hvala na povjerenju
Rajvosa2019
Zaboravi da se zahvalim Skoricu na ovom clanku neprocjenive vrijednosti
Penderinos
Slika br. 4 mala bi da mu ga ispusi al se njemu neda
dundee
Kontas buraz da je bolestan, hronicna bolest, ne moze kontrolisati
Penderinos
Uh jest ružna braćo mila, za te pare si mogao puno bolju kupiti
Rajvosa2019
Jest bio igracina, divota ga bilo gledati kad krene prema golu - dribling- finta ovo ono .A vidi ga sada buraz , bojler od 50 litara i kao prasic, samo mu treba jabuku u usta gurnuti i na razanj- sta uradi covjek od sebe
Jupp
@Rajvosa2019 covjek je bolestan, hronicno oboljenje ima i hormonalni poremecaj..
Rajvosa2019
@Jupp jarane ima Hipotireozu vec 15 godina , koja se odlicno moze stabilizovati sa ljekovima - ovo se zapustio - nebavi se sportom- zdere- alkohol i droga/ nesto u stilu Maradone - Roberta P.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.