"Ronaldo je bio zvijer za partijanje, a Ronaldinho je u kući imao disko klub"

Bivši saigrač otkriva velike zvijezde

"Ronaldo je bio zvijer za partijanje, a Ronaldinho je u kući imao disko klub"

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda brazilskog fudbala Ze Roberto otkrio je neke zanimljive detalje o svojim nekadašnjim kolegama iz nacionalnog tima.

Ze Roberto, koji je tokom bogate karijere igrao za Real Madrid, Bayern, Bayer i mnoge druge klubove, karijeru je završio sa 43 godine u Palmeirasu.

Razlog tako duge karijere je njegova nejveorvatna fizička sprema, pa je i danas sa 46 godina prava zvijer. Međutim, njegove kolege iz reprezentacije su, za razliku od njega, voljele provode do zore.

"Ronaldo je bio zvijer za partijanje. Ostajao bi do kasno, a na treninge je dolazio bez sekunde sna. To je bilo nevjerovatno, jer je trenirao kao životinja", rekao je Ze Roberto.

Nije samo Ronaldo volio lude zabave. Ze Roberto je i o Ronaldinhu imao šta da kaže.

"Ronaldinho je u kući imao vlastiti disko klub. Nisam volio ići tamo", istakao je Ze Roberto.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi