Jedan sretni igrač iz Bijeljine dugo će pamtiti nedavnu posjetu poslovnici Wwin kladionice

Jedan sretni igrač iz Bijeljine dugo će pamtiti nedavnu posjetu poslovnici Wwin kladionice

Sponzorski tekst

Bijeljinac je proteklog vikenda inkasirao 22.426 eura, skoro 45.000 KM, zahvaljujući pogođenim parovima na tri listića kladeci se na Wwin online kladionici.

Najveći dobitak na jednom listiću sretni igrač je ostvario igrajući sistem 9 od 13. Pogodio je svih 13 parova, što mu je donijelo 26.000 KM.

Ono u čemu posebno uživaju igrači je klađenje uživo. Osim toga, nije li zanimljivo pratiti mečeve Prve lige Federacije BiH i tipovati? Naprimjer, da će Radnički u Lukavcu biti bolji od Zvijezde ili da će i jedan i drugi tim postići pogodak.

Na kraju krajeva, oni koji se klade uživo, imaju mogućnost da odu na stadion, gledaju utakmicu i putem mobilne aplikacije uplaćuju online tikete. A Williams im daje potpunu garanciju isplate.

Williamsovo online klađenje privuklo je brojne igrače iz BiH, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Slovenije, a sve je više i onih koji u Njemačkoj, Austraiji, Švicarskoj... imaju otvoren www.wwin.com i uživaju u čarima online klađenja.

U WWin-Williams poslovnicama sada je tu i novi BINGO, isplata čak od 96 posto, što je praksa u svim velikim kladioničarskim kućama na zapadu. Wwin se pobrinuo da počasti svoje igrače, da im da priliku da zarade novac, a na igračima je da izaberu dobitne brojeve.  

Uz sve nabrojano, sjajne kvote, lagan i funkcionalan sistem igranja, brzu i jednostavnu isplatu, WWin nudi i video prijenose mnogih utakmica. Uvjerite se u to sami tako što ćete otvoriti www.wwin.com stranicu. Neka zabava počne...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.