Jedna od najljepših žena na svijetu u 42. godini zvijedi Reala rodila još jednog sina

Pilar i Ramos imaju četvero djece

Jedna od najljepših žena na svijetu u 42. godini zvijedi Reala rodila još jednog sina

E. Škorić

Štoper Real Madrida Sergio Ramos postao je otac po četvrti put.

Maximo Adriano novi je sin Ramosa i njegove supruge Pilar Rubio (42). Par se prošle godine vječao u Sevilli nakon šest godina veze.

Prije Maxima Adriana Pilar je Ramosu rodila sina Sergija 2014. godine, zatim Marca godinu dana kasnije i Alejandra prije dvije godine. Fotografiju s najnovijim Ramosovim nasljednikom oboje su podijelili ubrzo nakon što je završen porođaj.

Mnogi su bili oduševljeni fotografijom i pohvalili Pilar koja izgleda tako sretno, veselo i svježe unatoč tome što je samo malo ranije rodila četvrto dijete i to u 42. godini života.

"Presretna sam što vam mogu predstaviti Máxima Adriana! Rođen je u 18:56 i težak je 3.270 kilograma! Hvala ti što si uvijek uz mene Sergio", napisala je Pilar jučer ispod objavljene fotografije.

Top Komentari

Maestro
Sa onim gadom i onom bradom prljavom punoj gnjida ovakva žena jednostavno sponsorska ljubav
1 4
DadiG
Fuj joj prljavih nogu na onoj jednoj slici
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi