Povratak na staro jato: Bivši Zmaj za praznik sa bivšom ljubavi?

Šta se sprema?

Povratak na staro jato: Bivši Zmaj za praznik sa bivšom ljubavi?

S. Mlaćo

Jednu od mnogobrojnih afera u proteklom periodu bivši bh. reprezentativac imao je sa pjevačicom Katarinom Grujić.

Ona to nije potvrdila, ali je kazala da je bila u vezi sa jednim fudbalera za kojeg nije znala da je oženjen.

Kada je saznala, odlučila se za prekid veze, a vaskršnje praznike slučajno ili ne odlučila je da provede u Briselu. Tamo se nalazi i bh. defanzivac koji ne dobija šansu u svom Anderlechtu, te će na ljeto vjerovatno promijeniti klub.

Bivši Zmaj je ranije objavljivao fotografije kako ljubi i grli Grujićku, te srbijanski mediji prenose da su sada odlučili ponovo da se "druže".

Drugi izvor navodi kako član Anderlechta radi sve samo kako bi Jelenu Karleušu napravio što ljubomornijom, ali on se za sada nije oglasio.

"Ognjen dugo igra za AEK iz Atine, a Katarina u njegovom društvu uživa danima u Grčkoj. Mnogi u njenom okruženju komentarišu da je dugo nisu vidjeli tako zaljubljenu. Nedavno su se upoznali i među njima su sjevnule varnice", kazao je izvor Blica sredinom prošle godine.

U Anderlechtu mu pronašli zamjenu?

Banjalučanin je s etiketom jednog od najboljih stopera u Grčkoj tokom ljeta stigao u Anderlecht uz obeštećenje od tri miliona eura, transfer je pompezno najavljivan, ali na kraju to se po belgijski tim ispostavilo kao propala investicija.

Nije se bh. fudbaler najbolje snašao u Anderlechtu, čemu su svakako kumovali i brojni skandali izvan terena, a da je njegov sat u ovom klubu otkucao svjedoči i to što je već dugo vremena izvan prve momčadi. Štaviše, zabranjeno mu je igrati i prijateljske utakmice koje Anderlecht organizuje kako bi mladi, kao i rezervisti mogli održavati formu.

Zimus se spominjalo da bi spas za karijeru mogao naći u Craiovi, ali kako se transfer na kraju nije realizovao, sada se pojavila mogućnost da se vrati u Grčku. Naime, AEK za koji je prethodno nastupao voljan je da dovede iskusnog defanzivca na posudbu s tim da Grci zahtijevaju da Anderlecht preuzme na sebe veliku plaću koju ovaj ima.

Het Laatste Nieuws navodi također da je AEK-ov tehnički direktor Nikos Lyberopoulos već boravio u Belgiji i razgovarao o potencijalnom transferu.

Javna je tajna kako je doskorašnji reprezentativac BiH i danas omiljen među navijačima AEK-a, koji mu na društvenim mrežama redovito šalju poruke da se vrati u Atinu, gdje se prethodno zadržao godinu i pol dana.

Prije dva mjeseca je Banjalučanin kao gost AEK-a s tribina vodio navijanje u velikom derbiju protiv PAOK-a.

Top Komentari

MirzaBarucic
Pao na prirodne ljepote dotične Grujić. Da nema šminku bila bi k'o ofinger.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije