Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu, lajk joj dao i Edin Džeko

Sapunica se nastavlja

Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu, lajk joj dao i Edin Džeko

E. Čaušević

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ponovo se oglasila na Instagramu povodom skandala oko afere sa Igračem s brojem šest.

Već sedam dana traje nevjerovatan skandal između Karleuše i bh. fudbalera koji nastupa za Anderlecht. Prvo su se pojavile priče da je Karleuša u ljubavnoj vezi sa bh. igračem iako je već nekoliko godina u braku s Duškom Tošićem. Nakon što je ona to demantovala i prozvala bh. igrača on je počeo da objavljuje fotografije ove pjevačice eksplicitnog sadržaja.

Skandal je prerastao u ozbiljne prijetnje od strane Karleuše koja se kasnije pravdala da joj je hakovan Twitter nalog. Ništa bolje nije uradio ni Igrač s brojem šest koji je objavljivao slike s Karleušom iz Atine, a kasnije pokušao da se izvuče s pričom da je to samo fotomontaža. No, oboje su demantovani videima koji su se pojavljivali na društvenim mrežama.

Karleuša je proteklih dana boravila kod muža u Kini, no vratila se u Srbiju zbog snimanja muzičke emisije. Jučer ju je dočekao veliki broj novinara, a njoj se nije svidjelo ono što je jutros pročitala u novinama. Odlučila se ponovo oglasiti na Instagramu, a zanimljivo da joj je podršku lajkom dao i bh. kapiten Edin Džeko.

"Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, nemerljivo je. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji...?", poručila je Karleuša preko Instagrama.

Nevjerovatno: Duško Tošić je znao za vezu Jelene Karleuše i bh. reprezentativca

Mnogima nije jasno zašto Tošić toliko šuti o svemu kada je očito da između Igrača s brojem šest i Karleuše postoji nešto. Priča se nakon nekoliko dana pauze ponovo nastavila, a ovaj put odlučio se oglasiti reprezentativac Bosne i Hercegovine.

On je nakon svega odlučio dati komentar za srbijanske medije i to "Alo Vip" magazin. Igrač s brojem šest je potvrdio da je imao aferu sa Karleušom, te da je Tošić sve to znao.

"Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem dio ove priče. Dosta mi je svega", rekao je bh. fudbaler za "Alo Vip".

Top Komentari

hangouts123
Joj sad ce se svi saosjecati s Karleusom kako su joj dijeca u novinama.Ona je vrijedjala svaciju djecu cesto i redom je to radila,psovala je islam,Jalu i Bubu nazvala teroristima jer imaju bradu i jer su muslimani.Sto se tice Vranjesa nemjerljivo je koliki je on majmun,ali respekt i za njega.Svi znaju kakvu tetovazu ima,momak je rekao da je cetnik,da je srbin.BiH kaze da je njegova domovina ako je to stvarno tako svaka mu cast.Jer ljudi ovo je Balkan dio planete gdje je neko jednoj naciji heroj,drugoj zlocinas.Nama je Oric heroj,srbima zlocinac.Gotovina hrvatima heroj,srbima zlocinac i sve tako u krug !A bar je on rekao da je cetnik i opet na neki nacin doprinosi drzavi,a koliko je samo drugi unistavaju a predstavljaju se kao priiatelji!!
12 2
Šaraf
Fuj sportskih novinara
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi