Tošić zaprijetio reprezentativcu BiH: "Polomit ću te, nećeš smjeti na ulicu izaći..."

Fudbaleri razmijenili oštre riječi

Tošić zaprijetio reprezentativcu BiH: "Polomit ću te, nećeš smjeti na ulicu izaći..."

Duško Tošić i reprezentativac BiH s brojem šest, koji su inače nekadašnji saigrači iz Crvene zvezde, ozbiljno su zaratili.

Mediji iz "s one strane Drine" pišu kako je Tošić u mobitelu supruge Jelene Karleuše pronašao poruke koje joj je slao defanzivac Anderlechta, što je izazvalo veliku krizu u braku s popularnom pjevačicom, ali i rat između dvojice fudbalera.

Tošić je, između ostalog, bh. igraču poručio da neće moći da uđe ni u jedan restoran u Beogradu, da će ga polomiti, kao i da na ulicu neće smjeti da izađe. Zahtijevao je uz to da se nađu kako bi riješili problem, ali dopisni Jelenin prijatelj za takvo nešto nije bio raspoložen, samo mu je putem medija iznio niz najcrnjih psovki i uvreda.

"Duško nije mogao da podnese što Jeleni šalje poruke i poručio mu je da se nađu u jednom lokalu i da riješe situaciju i netrpeljivost koja vlada među njima. Ovaj je odbio susret iako je bio u Beogradu. Jelena je pokušala mužu da dokaže da među njima nema ničega i da joj on uzaludno šalje poruke", kaže izvor Kurira.

Malo je poznato kako su Tošić i reprezentativac BiH, danas ljuti neprijatelji, bili saigrači u Crvenoj zvezdi. Putevi su im se ponovo ukrstili u periodu između 2014. i 2016. godine, u turskoj ligi, gdje je Banjalučanin igrao za Elazigspor i Gaziantepspor, a Tošić za Genclerbirligi i Bešiktaš.

I ranije imali kontakt

Karleuša je sa bh. defanzivcem imala kontakt i ranije, ovaj put preko društvenih mreža. Pjevačicu je bilo zaboljelo što srbijanski selektor nije pozvao Tošića u nacionalni tim, a član Anderlechta na to je burno odreagovao i poručio Karleuši kako njezin dragi ni u Kini ne igra.

"A je l’ realno da pored malih, smrdljivih Kineza igra svaku treću utakmicu. Alo, budi realna malo Jelena”, odgovorio joj je.

Poslije toga joj je, navodno, počeo da šalje poruke a sve je kulminiralo kada ih je Tošić pronašao u njezinom telefonu.

Top Komentari

Keno
Znaci mozemo zakljuciti kao prvo da se jelena pali na cetnike, a kao drugo da je Tosic preko noci postao moj omiljeni srbijanski fudbaler
94 9
Babo
Ma kojem reprezentativcu? Ma taj ti nece vise prismrdit reprezentaciji(otkucao mu sat)!
80 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi