Pola Beograda večeras neće mirno spavati - Strah je u kostima, a snimci ne slute na dobro

Čekaju se informacije o zvijezdi Crvene zvezde

Pola Beograda večeras neće mirno spavati - Strah je u kostima, a snimci ne slute na dobro

M. Šljivak

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras u Ljubljani od Cedevita Olimpije rezultatom 96:86, no više od poraza crveno-bijele boli povreda Miloša Teodosića. Snimci koji su se pojavili ne slute na dobro.

Miloš Teodosić povrijedio se večeras na utakmici Cedevita Olimpija - Crvene zvezda u Ljubljani. Snimak koji stiže iz Ljubljane ne sluti na dobro.

Zvijezda crveno-bijelih je nakon kontakta s protivničkim igračem nezgodno pao. Napustio je meč u bolovima, no vratio se na parket nakon nekoliko minuta.

Međutim, scena nakon utakmice govori da Teodosić nije baš dobro. Pojavio se snimak njegovog ulaska u autobus i očigledno je da sjajni play ima problema sa zglobom.

Teo je hramljući ušao u autobus. Vidljivo je da otežano hoda i njegova povreda mogla bi predstavljati ozbiljan problem za Crvenu zvezdu.

Oglasi

Pred beogradskim timom je niz veoma bitnih utakmica u Euroligi, gdje pokušavaju uhvatiti priključak u borbi za doigravanje i bez Teodosića bi taj cilj bio znatno otežan.

Miloš Teodosić u ovoj sezoni u Euroligi prosječno bilježi 11.1 poen i gotovo šest asistencija po meču. U ABA ligi je na prosjeku od 7.3 poena i 5.5 asistencija.

Podsjetimo, popularni Teo je u bogatoj karijeri, koju je počeo u Reflexu, nastupao za još za čačanski Borac, Olympiacos, CSKA iz Moskve, Los Angeles Clipperse i Virtus.

U Crvenu zvezdu se vratio ove godine. S 36 godina na leđima vodi svoj voljeni tim i vidjet ćemo koliko će s njima moći napraviti ove sezone.

Oglasi

Beogradski velikan je prvi na tabeli ABA lige nakon 15 odigranih kola. Na omjeru su od 13 pobjeda i dva poraza, dok su u Euroligi na 13. mjestu s omjerom od osam pobjeda i 11 poraza.

Bivši igrači FK Crvena zvezda s tribina vrijeđali najvećeg rivala

Nevjerovatne scene dešavale su se na tribinama Stark Arene tokom beogradskog derbija KK Crvena zvezda i KK Partizan u Euroligi.

Kamere su na tribinama uhvatile nekadašnje fudbalere Crvene zvezde Radovana Pankova i Strahinju Erakovića, kako brutalno vrijeđaju crno-bijele, ali i legendarnog trenera Željka Obradovića.

"Željko, Turčine" i "Kad si bio dijete malo", uvrjedljive su pjesme koje su se čule od fudbalera.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Pogrdne riječi od njih se nisu očekivale. Mnogi su ostali u nevjerici onim što su vidjeli i definitivno se sportisti ovako ne bi smjeli ponašati.

Top Komentari

E.Car
Hebali vas teodosic i zvezda i svi vlasi usta!!!
3 1
BosanskaSvedska
Sve u Haag,tamo je traktoristima domovina!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi