Slavni nogometaš ne izlazi iz kuće nove djevojke, a prije nekoliko sedmica bio u 'sretnom braku'

Jermaine Defoe ljubi drugu

Slavni nogometaš ne izlazi iz kuće nove djevojke, a prije nekoliko sedmica bio u 'sretnom braku'

Edmir Škorić

Bivši engleski reprezentativac Jermaine Defoe nije puno čekao da krene u novu vezu nakon što je prije samo nekoliko sedmica okončan njegov brak sa bivšom suprugom Donnom Tierney.

40-godišnji Defoe samo je nekoliko mjeseci bio u braku sa Donnom (40). Iako su imali spektakularno vjenčanje od čak 200.000 funti, očito je da je nedostajalo prave ljubavi, pa su se u međuvremenu rastali.

Par koji je počeo hodati 2021. godine nije sveukupno trajao ni godinu dana, a nekadašnji napadač Tottenhama i nekolicine drugih klubova već je pronašao novu ljubav.

Riječ je o 31-godišnjoj Alishi LeMay, influencerici koja je 2019. godine učestvovala u ITV-ovoj zabavnoj emisiji za spojeve.

Jermain je navodno snimljen kako napušta njen dom u Harlowu u četvrtak ujutro. Alisha je otišla do ulaznih vrata u svom smeđem ogrtaču kada je on otišao. Defoe je nosio plavu jaknu s kaupljačom i poderane traperice te crne tenisice.

Oglasi

Ušao je u svoj Range Rover prije nego što se odvezao dok mu je Alisha mahala smiješeći se.

Izvori bliski njoj su za MailOnline kazali da je Defoe "redovni posjetitelj" u njenom domu, a također su viđeni zajedno u nekim od lokalnih kafića.

Alisha je na svojim društvenim mrežama objavila glamurozne fotografije s egzotičnih lokacija, uključujući Jamajku, Ibizu, Pariz i Capri u Italiji.

Defoe, koji je posljednji angažman imao prošle godine u Sunderlandu, a ima 20 golova na 57 mečeva za Englesku, sada se u potpunosti posvetio novoj djevojci i nije isključeno da je ubrzo zaprosi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi