Bivši igrač Liverpoola u šoku kada je saznao da mu je kuća pretvorena u laboratoriju marihuane

Prodao ju prije nekoliko godina

Bivši igrač Liverpoola u šoku kada je saznao da mu je kuća pretvorena u laboratoriju marihuane

Endin Čaušević

Nekadašnji fudbaler Liverpoola, Jermaine Pennant, našao se u centru pažnje engleske javnosti zbog neobične situacije koja se desila.

Pennant je svojevremeno pružao dosta dobre partije u dresu Liverpoola, a u Engleskoj je igrao još za Arsenal, Leeds, Birmingham, Stoke, Portsmouth, Wigan i niželigaša Billericay u kojem je prije četiri godine završio karijeri.

Van Engleske ovaj igrač je nastupao još za Zaragozu u Španiji i Pune City u Indiji, ali jasno je da je najbolje dane svoje karijere proveo u dresu Liverpoola.

Pennant je u dresu Redsa igrao od ljeta 2006. do ljeta 2009. godine kada je kao slobodan igrač otišao u Zaragozu nakon što mu je istekao ugovor s Liverpoolom.

Iako sigurno već dugo niste čuli za ovog fudbalera on se ovih dana našao u centru pažnje engleske javnosti zbog bizarnog razloga.

Naime, Pennant se oglasio nakon što je ostao u šoku kada je saznao u kakvom stanju se trenutno nalazi vila u Liverpoolu u kojoj je živio sa svojom porodicom dok je igrao u klubu s Anfielda.

Oglasi

Engleska policija je objavila nedavno detalje istrage u kojima je otkriveno da je vila u kojoj je Pennant nekada živio danas pretvorena u veliku laboratoriju marihuane u svega nekoliko godina.

Pennant je tu vilu kupio 2006. godine kada je stigao u Liverpool i bio je vlasnik iste do 2020. godine, ali ju je prodao nakon što se tada rastao sa svojom suprugom.

Radi se o vili koja je napravljena još 1930-tih godina prošlog stoljeća, ali očito Pennant ni slutio nije kome će je prodati i šta će se na kraju desiti od njegovog nekadašnjeg doma.

Istražitelji su bili u šoku kada su vidjeli o kakvoj velikoj proizvodnji marihuane se radi, te su shvatili da je cijela ova kuća pretvorena u taj biznis i služila je kao laboratorija. 

Jedan od policajaca je znao ko je ranije živio u toj kući, ali je odmah demantovao da je Pennant upetljan u sve to i jasno je otkrio da je nekadašnji igrač Liverpoola prije nekoliko godina prodao tu kuću za nešto više od milion funti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi