Jese razočarao mnoge: Napustio suprugu i bolesnog sina

Aurah žestoko odgovorila

Jese razočarao mnoge: Napustio suprugu i bolesnog sina

Endin Čaušević

Španski fudbaler Jese Rodriguez ponovo se našao u centru pažnje javnosti nakon što je potvrdio da više nije u vezi sa Aurah Ruiz, a njegova bivša djevojka je odmah odlučila preko društvenih mreža žestoko da mu uzvrati udarac.

Naime, Jese i Aurah prolaze kroz veoma težak period već mjesecima nakon što se njihov sin rodio sa defektom srca. Aurah je i ranije optuživala Jesea da nije posvetio dovoljno pažnje bolesnom sinu i da svaka dva mjeseca dolazi da ga posjeti.

Nekadašnji igrač Real Madrida oglasio se prije nekoliko dana na Twitteru i potvrdio da više nije u vezi sa Aurah. Jese je zamolio medije za privatnost njega i njegove porodice, ali sigurno nije ni slutio da će dobiti žestok odgovor od svoje bivše djevojke.

"Ne traži od ljudi da poštuju mene i tvog sina kada si ti prva osoba koja nije pokazala poštovanje i daješ drugim ljudima da ti pišu saopštenja. Zakazao si u najgorem trenutku naših života. Imao si hiljadu puteva da to saopštiš, a ti si na kraju izabrao Twitter", napisala Aurah, te nastavila:

"Najlakše ti je da nas napustiš jer je tebi uvijek bilo najteže da si s nama. Želim da te podsjetim da ne paziš svog sina kako je zaslužio. Fudbal ti je uvijek na prvom mjestu i zbog toga je moja porodica napustila svoje poslove kako bi se brinuli svi za našeg sina kada ti nisi htio".

Top Komentari

Fksarajevo HordeZla
Nek tije kolasinac slomio nogu smece jedno
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi