Čovjek kojeg je Kolašinac zauvijek ''obilježio'' na svadbu potrošio 700.000 eura

Nije štedio

Čovjek kojeg je Kolašinac zauvijek ''obilježio'' na svadbu potrošio 700.000 eura

Admin Čaušević

Prije nekoliko dana održano je jedno od najspektakularnijih vječanja ovog ljeta.

Jese Rodriguez (29) je oženio Aurah Ruiz (32), a ceremonija vjenčanja je obavljena luksuznom odmaralištu na Las Palmasu.

Rodriguez nije štedio pa ga je u konačnici najposebniji dan u životu koštao vrtoglavih 700.000 eura.

Sami troškovi vječanja, odnosno iznajmljivanje prostora, pjevača i svega ostalog potrebnog za nezaboravnu svadbu su iznosili 600.000 eura.

"Više se nikad neće održati događaj takvih razmjera", kazao je jedan od konobara koji su bili angažovani na vjenčanju.

Oglasi

Inače, španski fudbaler je pripremio i poseban vjenačni dar za svoju suprugu tako što joj je kupio automobil Mercedes-AMG GLE u vrijednosti od 100.000 eura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cf0_-G5r0DO/?hl=en[/instagram]

Ovaj 29-godišnjak ima petero djece, dvoje djece s Melody Santanom, dvoje sa Janirom Barm koja je bila njegova djevojka do proljeća 2021. goidne te jedno iz prethodne veze sa Aurah Ruiz s kojom se u međuvremenu pomirio i na kraju i oženio.

https://www.instagram.com/p/CfYeuLqLKXX/?hl=en

Jese je svojevremeno trebao biti jedan od standardnih igrača Reala u budućnosti te je za taj klub odigrao 94 utakmice i postigao je 18 golova za tri godine.

Ipak, 2014. godine se desila prekretnica u njegovoj karijeri na meču protiv Schalkea 04 u Ligi prvaka kada je Sead Kolašinac teško povrijedio igrača Reala koji je nakon toga bio van terena devet mjeseci.

Iako se nakon toga vratio, njegova karijera je u narednim godinama išla silaznom putanjom. Nedavno je potpisao za turski Ankaragucu.

Top Komentari

herrr_remi
Za dvije godine će se razvesti
1 0
Pajkan
Zayeban tenk sudjukica
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi