Cristiano Ronaldo je prije 18 godina fudbalskim vještinama učio svog novog saigrača

Kakav video!

Cristiano Ronaldo je prije 18 godina fudbalskim vještinama učio svog novog saigrača

S. Grebović

Ovog ljeta smo svjedoci možda i najsenzacionalnijeg transfer prozora svih vremena.

Ko bi rekao prije ovog transfer ljeta dva najbolja igrača današnjice, Lionel Messi i Cristiano Ronaldo, promijeniti klubove? Vjerovatno niko.

Argentinac je dres Barcelone zamijenio onim Paris Saint Germaina prije nekih 20-ak dana, a jučer je Manchester United zvanično potvrdio kako se u njigove redove vraća portugalski as!

Bombe su to koje su odjeknule fudbalskim svijetom, a treba imati u vidu da transfer ljeto još uvijek nije gotovo i da završava zaključno sa zadnjim danom mjeseca augusta, te nije isključeno da vidimo još neki senzacionalni transfer.

Navijači Uniteda je zadesila euforija kada se njihov klub potvrdio povratak Ronalda na Old Trafford.

U medijima se pojavio jedan interesantan snimak star 18 godina na kojem Cristiano Ronaldo demonstrira svoje fudbalske vještine polaznicima Unitedove škole, među kojima je bio i današnji član ove ekipe, Jesse Lingard.

Upravo je te 2003. godine iz Sportinga prešao u redove Manchester Uniteda, a o ostatku njegove blistave karijere suvišno je trošiti riječi.

Igrajući za Sporting, Manchester United, Real Madrid, Juventus i reprezentaciju Portugala odigrao je ukupno 1074 utakmice na kojima je postigao 783 gola, a osvojio je doslovno sve što se može osvojiti.

Top Komentari

user1613424508
Portugal iz sportinga preso u
0 0
Piplica123
Greboviću prekontroliši malo tekst kad prevede Google. Joj cirkusa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi