Stiglo objašnjenje zašto je Georgina nosila mikrofon na utakmici Portugal - Belgija

Bodrila Ronalda s tribina

Stiglo objašnjenje zašto je Georgina nosila mikrofon na utakmici Portugal - Belgija

E. Čaušević

Reprezentacija Portugala svoj put na Evropskom prvenstvu završila je već u osmini finala.

Portugalci su na Euro stigli kao aktuelni prvaci Evrope, te su imali namjeru da obrane titulu, ali to neće uspjeti.

Portugal je već u osmini finala ispao s takmičenja jer su u Sevilli poraženi od Belgije sa 1:0.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se Cristiano Ronaldo koji je od bijesa skinuo i šutnuo kapitensku traku zbog čega se našao na meti velikih kirika portugalske javnosti.

Jasno je da Ronaldo uvijek želi da bude pobjednik zbog čega mu je ispadanje s Evropskog prvenstva teško palo.

On je s tribina imao podršku svoje porodice koja je pratila svaki meč selekcije Portugala. U centru pažnje našla se njegova izabranica Georgina Rodriguez zbog zanimljivog detalja.

Oglasi

Naime, na jednoj od fotografija s tribina stadiona u Sevilli vidjelo se kako Georgina nosi mikrofon i mnogima tada nije bilo jasno zašto je ozvučena.

Međutim, ubrzo nakon toga stiglo je objašnjenje iz njenog PR tabora. Georgina je nosila mikrofon jer Netflix trenutno snima dokumentarac o njenom životu.

Opis nije dostupan.

Ovaj dokumentarac će nositi ime "Georgina", a cilj je da pokaže kako je biti u ljubavnoj vezi s jednim od najboljih sportista na svijetu.

Georgina je odrasla u malom španskom gradiću Jaca, a sa 17 godina doselila je u Madrid gdje je počela graditi karijeru. Radila je u jednoj Gucci radnji u Madridu gdje je upoznala Ronalda, a sve ostalo je historija.

Itekako se posvetila porodičnom životu s portugalskim fudbalerom, ali i na poslovnom planu joj ide odlično. Sklopila je nekoliko bogatih sponzorskih ugovora, a šlag na tortu bila je ponuda Netflixa koju je bez razmišljanja prihvatila.

Top Komentari

NKZ1922
Skontas u kojem pravcu svijet ide. Cuj molim te, snima se dokumentarac o zeni koja je radila u trgovini dok se nije udala za najbogatijeg fudbalera
11 0
Husrefbeg22
Ne znam sta je ovo tako vazno da se i objavi na sportskoj web stranici. Mogla je mikrofon staviti i u onu stvar.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi