Djevojka bivšeg igrača Barce se pojavila na crvenom tepihu u haljini koja je otkrila baš sve

Jessica je opet u centru pažnje

Djevojka bivšeg igrača Barce se pojavila na crvenom tepihu u haljini koja je otkrila baš sve

E. Škorić

Jessica Goicoechea, koja je u vezi s bivšim igračem Barcelone Marcom Bartrom, ukrala je šou na crvenom tepihu na dodjeli nagrada Idolo, i to ne samo zato što je izgledala prelijepo, već i zbog svojih slika u "pretjeranoj haljini".

Na crvenom tepihu slavne se osobe često nađu u središtu pozornosti iz pogrešnih razloga kada im odjeća ne stoji. Ove modne pogreške mogu biti jednostavne kao što je haljina koja sklizne dolje ili gadne poput haljine koja se raspada. Nedavni slučaj Jessice Goicoechea takav je primjer.

Španska WAG-ica Jessica Goicoechea imala je na sebi haljinu koja je pokazala gotovo sve.

Održana je druga dodjela nagrada Idolo u čast radu utjecajnih osoba na društvenim mrežama i kreatora sadržaja. Bile su tamo španske slavne osobe poput Tamare Gorro i Anabel Pantoja. No Jessicina haljina bila je ta koja je privukla najviše pažnje.

Haljina Jessice Goicoechea, koja je sa svake strane imala tri trake s perlicama, zaista je otkrivala previše, pa su je španski mediji ubrzo nazvali “najrizičnijom od svih uzvanica”.

Oglasi

Jessica je na društvenim mrežama objavila fotografije na kojima se nalazi u haljini koja je jako skupa, ali oskudna i po mnogima je ova ljepotica pretjerala s outfitom.

Jessica Goicoechea rođena je 7. novembra 1996. u Barceloni. Ona je model i Instagram influencerica.

[twitter]https://twitter.com/andreasaannchez/status/1634291451554136065[/twitter]

Godine 2015. postala je model, a od tada je sarađivala s mnogim modnim i kozmetičkim brendovima. Na Instagramu ima više od 1,7 miliona pratitelja, što je čini jednom od najutjecajnijih osoba u Španiji.

Što se tiče njenog dragog, Bartra je odigrao 59 ligaških utakmica za Barcelonu u razdoblju od šest godina, od 2010. do 2016. Zatim je prešao u Borussiju Dortmund. Sada igra za turski Trabzonspor s našim Edinom Višćom.

Oglasi