Jeste li vidjeli kako je Ronaldo čestitao mami 8. mart?

Pred utakmicu sa Romom

Jeste li vidjeli kako je Ronaldo čestitao mami 8. mart?

Cristiano Ronaldo prije večerašnje utakmice sa Romom odlučio se oglasiti na društvenoj mreži Twitter.

Već od ranije je poznato da je portugalski reprezentativac jako vezan za svoju majku, a čak i danas su aktuelne špekulacije da Maria Dolores ima veliki uticaj na sina kada je izbor djevojaka u pitanju.

Tako je Cristiano Ronaldo odlučio putem oficijalnog Twitter profila čestitati najdražoj osobi Svjetski dan žena, 8. mart, a uz priloženu fotografiju napisao je: Mama, želim ti sve najljepše."

Ostaje da se vidi hoće li Ronaldo i večeras imati poruku za svoju majku ili ipak za drugu ženu koja je osvojila njegovo srce. U posljednje vrijeme sve češće se dovodi u vezu sa raznim ljepoticama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi