Potresna poruka Alvesove supruge: "Živim najteže dane, razbijena na hiljadu dijelova"
Foto: Instagram

Joana Sanz se oglasila

Potresna poruka Alvesove supruge: "Živim najteže dane, razbijena na hiljadu dijelova"

E. Ganibegović

Život Danija Alvesa i njegove supruge Joane Sanz se početkom 2023. godine pretvorio u pravu dramu. On je završio u zatvoru, a ona je ostala bez majke - uz to što joj je muž završio iza rešetaka.

Dani Alves je od 20. januara u zatvoru zbog optužbi da je 30. decembra silovao jednu djevojku u klubu u Barceloni.

Kao da to nije bio dovoljan životni udarac za Joanu Sanz, njegovu suprugu, u januaru mjesecu umrla joj je i majka.

Usljed miješanja emocija, manekenka je na svom Instagram profilu napisala emotivno pismo, upućeno ženi koja ju je donijela na ovaj svijet.

"Prije tačno mjesec dana morala sam da donesem najtežu odluku u svom životu: da te pustim. Još uvijek imam osjećaj da ćeš me dočekati s oduševljenjem kada dođem kući. Tako te boli mirisati i ne slušati te.

Toliko mi treba tvoj zagrljaj da te vidim kako se smeješ ili plešeš. Treba mi tvoja radost. Rekla si mi da ne plačem i obećavam da ću se potruditi da ne plačem.

Oglasi

Živim najteže dane, ali me ta unutrašnja hladnoća uvijek prati. I ponekad me razbije na hiljadu dijelova. Osjećam se sama, znaš? Rekla si mi da gdje god da budem, ti ćeš biti sa mnom, ali ja te ne osjećam.

Mnogi ljudi će me voljeti i cijeniti, ali majčina ljubav je jedinstvena", poruka je koju je Sanz objavila na svom Instagram nalogu.

Na kraju, gospođa Alves je željela prenijeti poruku kako svojim fanovima tako i medijima.

"Nemojte me kažnjavati ili osuđivati ako me vidite kako plešem ili se smijem, samo pokušavam zaliječiti svoje rane na svoj način. Na način na koji je to dobro za mene, kako bi i moja majka htjela", dodala je Joana Sanz.

Inače, u medijima se spekuliše da je ona preko advokata poručila Daniju Alvesu da se razvodi od njega. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi