Budući punac igrao za ljute rivale: Džekin saigrač najavio svadbu sa kćerkom legendarnog fudbalera

Ovo ljeto idu na "ludi kamen"

Budući punac igrao za ljute rivale: Džekin saigrač najavio svadbu sa kćerkom legendarnog fudbalera

Haris Zilić

Pojedini fudbaleri vole da su u centru pažnje kada je u pitanju njihov privatni život, posebno ako na terenu ne igraju onanko kako se očekuje, pa moraju na razne načine da pune naslovnice, što nekada svakako nije za pohvalu.

Novi slična situacija stiže nam iz Intera, a možemo reći da je ljubav pobijedila.

Joaquin Correa ove sezone igra van svih očekivanja. Odigrao je 31 utakmicu i postigao svega tri gola što je razočaravajuća statsitika za jednog napadača.

Međutim, Correa van terena uživa. Očigledno ne zna da sakrije privatni život što je medijima u Italiji došlo "kao kec na desetku". Italijanski mediji prenose vijesti da argentinski napadač uskoro ide na "ludi kamen".

Correa je u crkvi zakazao vjenačnje sa Chiarom Casiraghi. Ova vijest je izazvala pažnju u Italiji jer je u pitanju kćerka legendarnog italijanskog fudbalera Pierluigija Casiraghija.

Oglasi

Casiraghi je u karijeri odigrao ukupno 342 utkamice postigao 90 golova. Nosio je dres Monze, Juventusa, Lazija i Chelseaja, a za reprezentaciju Italije postigao je 13 golova u 44 nastupa.

Upravo člinjenica da je igrao za jedne od najvećih rivala Intera izazvala je dosta reakcija italijanske javnosti. Pierluigi je među legendama Juventusa (98 utakmica - 20 golova), a budući zet mu igra za Inter.

Naravno, ljubav ne bira, a Chiara i Joaquin će uskoro objaviti i zvaničan datum svadbe.

Mediji u Italiji pišu da bi pomenuta svadba vjerovatno moglo biti u julu ove godine pred start nove sezone.

Inter je u posljednje vrijeme u krizi rezultata u Seriji A, ali u Ligi prvaka su u dobroj poziciji da se plasiraju u polufinale. U revanšu na Meazzi branit će trijumf od 2:0 iz prvog meča u Lisabonu protiv Benfice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi