John Cena go izašao na binu na dodjeli Oscara, otkriveno koliko novca je uzeo za tek par minuta

Sada je jasno zašto je na to pristao

John Cena go izašao na binu na dodjeli Oscara, otkriveno koliko novca je uzeo za tek par minuta

E. Čaušević

John Cena je bez dileme jedna od najvećih WWE zvijezda u historiji, a prethodnih godina ponajviše se posvetio svojoj glumačkoj karijeri. Cena je prije nekoliko dana sve iznenadio kada se go pojavio na dodjeli Oscara, a sada je poznato koliko je novca zaradio za tek nekoliko minuta na sceni.

Cena je postao planetarno popularan kada se pojavio na WWE sceni, te je postao jedan od najpopularnijih hrvača svih vremena.

Godinama je bio zaštitni znak WWE-a, te je zaradio ogroman novac nastupajući širom Sjedinjenih Američkih Država. Baš kao mnogim njegovim kolegama i Ceni se otvorila prilika da se okuša u Hollywoodu.

Prethodnih godina ovaj 47-godišnjak se itekako posvetio svojoj glumačkoj karijeri i mogli smo ga vidjeti u nekoliko poznatih filmova i serija gdje uopšte nije bio loš.

Cena se i ovih dana nalazi u centru pažnje javnosti jer se u nedjelju pojavio na dodjeli Oscara, te je prezentovao jednu od nagrada, ali u potpuno neočekivanom izdanju.

Oglasi

Naime, Cena se na bili pojavio u potpunosti go, te je svoj spolni organ prekrivao tek sa kovertom u kojoj je bilo ime pobjednika kategorije koju je on prezentovao.

On je prvo s voditeljem Jimmyjem Kimmelom imao razgovor, a potom je ušetao na scenu go što je u potpunosti iznenadilo sve prisutne u dvorani u kojoj se održavala dodjela Oscara.

Cena je bio tek nešto preko par minuta go pred kamerama, a potom su ga prekrili ogrtačem. Mnogima nije bilo jasno zašto je on pristao na takvo što, ali kada se otkrilo koliko novca je dobio za nekoliko minuta što je bio go pred javnosti sve je bilo jasno.

Američki mediji objavili su da je Cena za svoj nastup na dodjeli Oscara dobio čak pola miliona eura, te je mnogima postalo jasno zašto je pristao da bude go pred cijelim svijetom.

No, na njegovom licu vidjelo se koliko mu je neugodno zbog onoga što mora da napravi, ali kada novac "legne" na račun sigurno da će on sve to lako da prebrodi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi