Čuveni John Cena tvrdi da nikad nije pipnuo steroide: "Svaki mišić je prirodan"
Legendarni hrvač tvrdi da nikad nije uzimao ništa što će mu štetiti (Foto: WWE)

Legendarni kečer

Čuveni John Cena tvrdi da nikad nije pipnuo steroide: "Svaki mišić je prirodan"

Midhat Šljivak

Nekada velika WWE zvijezda, a sad uspješan glumac John Cena (47), tvrdi da nikada tokom hrvačke karijere nije uzimao steroide i tvrdi da je za njegov izgled zaslužno dizanje tegova.

John Cena jedan je od najpopularnijih kečera svih vremena. Godinama je Cena bio prvo ime WWE federacije s kojom je i danas pod ugovorom, ali pojavljuje se samo na određenim događajima.

Tijelo ovog hrvača uvijek je bilo tema brojnih razgovora. Apsolutno svi su uvjereni kako koristi steroide i da je tako nabio mišićnu masu.

Cena je priznao kako zna da kolege u WWE federaciji uzimaju određene supstance za poboljšavanje performansa, no ističe da on nikad nije unio ništa nedozvoljeno.

"Naša profesija zahtjeva korištenje određenih stvari. Ipak moraš podići čovjeka", govori Cena i tvrdi da je on uvijek bio prirodan i čist.

Oglasi

"Da, još uvijek sam, još uvijek", kratko je rekao Cena.

"Postoji rizik, ali i nagrada kada se koriste nedozvoljene stvari. Ako pritisneš gas prerano, dosta loših stvari ti se može desiti kasnije."

I ranije je Cena govorio kako je potpuno prirodan i da je njegovo tijelo nastalo čisto od dizanja tegova.

"Od 17 godine imam 100 kilograma. Počeo sam dizati tegove od 13 godine i vjerovatno mi zbog toga steroidi nikad nisu bili potrebni", rekao je Cena.

Uskoro 47-godišnji Cena 16. puta je bio šampion WWE federacije i jedan je od najpopularnijih i najvećih boraca svih vremena. Međutim, sada se mnogo rjeđe pojavljuje i posvetio se potpuno glumačkoj karijeri.

Imao je nekoliko zapaženih uloga. Postao je dio čuvene franšize filmova Fast and Furious, a glumio je i u filmovima The Suicide Squad, Barbie...

Top Komentari

user1676286668
Nije on sigurno ali jest mu trener davao na kasikicu
0 0
Ss.ba
Bas kao sto Karleusa tvrdi da je prirodna
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti