Jokić se zabavljao uz hit Zabranjenog pušenja i razočarao javnost u Srbiji

Opet je lumpovao

Jokić se zabavljao uz hit Zabranjenog pušenja i razočarao javnost u Srbiji

H. Zilić

Nikola Jokić iza sebe ima sjajnu sezonu u NBA ligi.

Košarkaš iz Srbije porglašen je za MVP-a, a nakon eliminacija njegovog Denvera iz play offa odmor provodi u svom Somboru.

Mediji u Srbiji objavili su zanimljiv video, gdje se Jokić zabavlja uz hit Zabranjenog pušenja "Bos ili hadžija".

Video možete pogledati OVDJE.

Jokić očigledno uživa u odmoru, a nije prvi put da je uhvaćen u lumpovanju. Javnost u Srbiji je razočarana, jer Jokić neće pomoći reprezentaciji, ali očigledno ima vremena za druge aktivnosti.

Oglasi

Nakon što je Jokić završio dugu NBA sezonu javnost u Srbiji je s nestrpljenjem očekivala da se oglasi i da saopšti da li će ovog ljeta igrati za reprezentaciju na Olimpijskim igrama.

Srbijanski košarkaš se nakon nekoliko dana čekanja konačno oglasio i razočarao je srbijansku javnost objavom da neće ići na Olimpijske igre.

"Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tijela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka", rekao je Jokić i dodao.

"To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Siguran sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima donijeti mnogo radosti".

Iz Denvera su prije ove odluke objavili da se brinu za Jokićevo zdravlje ukoliko odluči da igra za reprezentaciju jer je u sezoni odigrao preko 80 mečeva u NBA ligi.

Nakon toga bilo je jasno da će Jokić vjerovatno propustiti Olimpijadu što je sada i zvanično potvrdio. Jokić je posljednji put u dresu Srbije igrao na Svjetskom prvenstvu 2019. godine u Kini.

Promo

Top Komentari

Rajvosa2019
Odrastao sam uz ovu pjesmu, i dan danas uzivam uz stare hitove Zabranjenog Pusenja
11 1
dinass
Covjek se odmara
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi