Kada muž poleti za novcem, a žena se ljuti: "Hrana odvratna, hoće da te ubiju, žene su porculani..."

Otkrila je detalje

Kada muž poleti za novcem, a žena se ljuti: "Hrana odvratna, hoće da te ubiju, žene su porculani..."

Admin Čaušević

Iako je jedan od najboljih svijetskih igrača avantura na Ostrvu mu je bila za zaborav.

Supruga Angela Di Marije otkrila je njihovu muke u Engleskoj kada se sjajni Argentinac pridružio Manchester Unitedu.

Di Maria je prešao na Old Trafford iz Real Madrida za 70 miliona eura u augustu 2014., u to vrijeme jedan od najskupljih transfera svih vremena, ali je prodan 11 mjeseci kasnije uz gubitak od 20-ak miliona eura nakon iznimno razočaravajuće sezone.

A njegova supruga Jorgelina Cardoso otkrila je detalje o njihovoj noćnoj mori u Manchesteru - označivši englesku hranu "odvratnom" i tvrdeći da se htjela "ubiti" jer je '"noć u 14 sati" u intervjuu za argentinski TV kanal LAM.

"Angel mi je jednog dana došao i rekao: 'Pogledaj ovu ponudu Manchester Uniteda'. Nisam htjela ići, rekla sam mu da ide sam. 'Idemo oboje', odgovorio je. Bilo je to puno novca, više nego što su Španci nudili. Dakle, otišli smo. Ako radiš u firmi i neko ti ponudi duplu plaću, ideš trčeći."

"Bili smo prijatelji s Gianinnom Maradonom bivšom suprugom Sergija Aguera, i otputovali smo u Manchester na odmor. Uvijek je bilo užasno! Došli smo kući i rekla sam: "Ako ikada budeš pravio transfer, neka to bude bilo gdje u svijetu osim u Engleskoj."

Oglasi

"Uopće mi se nije svidjelo... Mogu vam reći. Ljudi su svi čudni. Hodaš okolo i ne znaš hoće li te ubiti. Hrana je odvratna. Žene izgledaju kao porculan. Angel i ja smo bili u Madridu, u najboljoj ekipi na svijetu, savršena hrana, savršeno vrijeme, sve je bilo savršeno. A onda je došla Unitedova ponuda..."

"Rekla sam mu 'nema šanse, nema šanse', ali on je stalno govorio da ćemo biti malo financijski sigurniji i da moramo ići. Svađali smo se oko toga... Pokušavamo biti bliže kad stvari krenu po zlu. Ne krivim ga što je otišao tamo. Bilo je užasno, tako užasno. Samo sam mu rekla: "Dragi, želim se ubiti, u dva je noć."

Di Marijin prelazak u United - trenutno 28. najskuplji svih vremena - naširoko se smatra neuspjehom nakon što se teško uklopio u sistem menadžera Louisa van Gaala i zabio samo četiri gola u 32 nastupa u svim takmičenjima.

Ovaj 34-godišnjak preselio se u Paris Saint-Germain u ljeto 2015. i tamo proveo sedam uspješnih godina, osvojivši 18 trofeja, prije nego što se pridružio italijanskom Juventusu u slobodnom transferu ovog ljeta.

Di Maria je odrstao u siromaštvu, njegovi roditelji su jedva sastavljali kraj sa krajem pa i ne čudi zašto je otišao u United kada je stigla ponuda kakva se ne odbija. U jednoj sezoni u Unitedu sedmično je zarađivao oko 300.000 funti.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krosteutegurovic
Umro bi od gladi da je zarađivao 150 hiljada funti sedmično, čuj to bićemo financijski sigurniji.
4 0
user1574859714
Sto su razmazili zene koje nista drugo ne rade, nego trose pare koje im muzevi fudbaleri zaradjuju. I jos se bune i komanduju gdje xe da igraju. Rekao bi ja njoj haj ti na posao.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi