4

Komentari (4)

GuiliDamou
Treba nju dobro… cuj htjela se ubit!?
stranputica
Odgovor se krije negdje u ovoj istinitoj priči: Mujo i Fata na moru, luksuzni smještaj, sve 5, a Mujo lovator teški. Leže njih dvoje sunčaju se kad prođe neka treba, dobra k'o zrakoplov, i dobaci Muji: "Ćao Mujo, kako si?". Fata skoči: "*ebem ti majku, koja ti je ovo drolja, ubići i tebe i nju!! Hoću odma' razvod, odma'!!!!!! ". Veli Mujo: "Pa dobro, ako je tako onda razvod, a sutra se ukidaju sve kartice, svi automobili, sve vile"......Fata odjednom ušuti.......Poslije 10min prolazi još jedna zgodna maca i dobaci "Ćao Mujice, kako si?".....Fata se okrene prema Muji, ali sada puno ležernijim tonom, digne obrvu i priupita: "Jel' i ova?". Kaže Mujo: "Nije Bogami, ovo je Hasina". A Fata će: "UH, NAŠA JE BOLJA!!! "
user1574859714
Sto su razmazili zene koje nista drugo ne rade, nego trose pare koje im muzevi fudbaleri zaradjuju. I jos se bune i komanduju gdje xe da igraju. Rekao bi ja njoj haj ti na posao.
Krosteutegurovic
Umro bi od gladi da je zarađivao 150 hiljada funti sedmično, čuj to bićemo financijski sigurniji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.