Bivšeg napadača Atletica i Milana danas ni rođena majka ne bi prepoznala

Španac se godinama bavi fitnesom

Bivšeg napadača Atletica i Milana danas ni rođena majka ne bi prepoznala

Edmir Škorić

Neki nogometaši radikalno se promijene nakon što okončaju karijeru, a to je slučaj i sa bivšim napadačem Milana, Atletica i Villarreala.

Fernando Torres i Ze Roberto su neki od bivpih igrača koji su doživjeli šokantnu transformaciju i koji danas izgledaju poput pravih snagatora.

Teretani se nakon igračke karijere posvetio i Jose Mari, danas 43-godišnji bivši španski reprezentativac i napadač koji je postigao desetke pogodaka igrajući za Milan, Atletico ili Villarreal.

On se, barem sudeći po fotografijama, može nazvati najelokventnijim slučajem transformacije nakon odlaska u nogometnu mirovinu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CculxKhOvRl/[/instagram]

Jose Mari je 1997. iz Seville prešao u Atletico, a zatim je dvije i po sezone nakon toga završio u Milanu koji ga je platio čak 19 miliiona eura. Kažemo čak, s obzirom da se u to vrijeme taj novac smatrao zaista velikim.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcppLwKMa6g/[/instagram]

Igrao je i za Villarreal, Betis, Gimnastic de Tarragonu i Xerez, a 2013. godine odlučio se povući iz nogometa.

U dresu Španije ima četiri nastupa i jedan pgoodak, a fintesu se posvetio još prije devet godina. Sada ovaj 43-godišnjak ima impozantan stas, te ga mnogi više nisu mogli prepoznati.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ca-b0lTMZxT/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CamTNNrsuup/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CaKjpcBskH8/[/instagram]

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi