Jose Mourinho je bio preozbiljan kada su ga okružile golišave djevojke, ali nije dugo izdržao

Bilo je to u njegovo zlatno doba

Jose Mourinho je bio preozbiljan kada su ga okružile golišave djevojke, ali nije dugo izdržao

E. Škorić

Jose Mourinho nije uvijek poznat po svojoj smirenosti na aut liniji, a Posebni je jednom pokušao biti smiren kada su oskudno odjevene žene plesale oko njega na TV-u.

Davne 2009. godine Jose Mourinho vodio je Inter, te se pojavio na Chiambretti Nightu, bizarnoj chat emisiji koja je sadržavala intervjue, skečeve i prekrasne plesačice. I dok su se djevojke pojavljivale u studiju, Jose se borio da se ne nasmije dok ih je čudno gledao.

Sjedeći na bijeloj stolici usred studija, Mourinho je pokušavao dati sve od sebe da ne gleda žene koje se šepure u kratkoj odjeći. Međutim, kada jedna od plesačica stavi ruku na njegovu stolicu, on se morao nasmijati.

Na sreću navijača Intera, Mourinho je preživio ovu zabavnu noć u emisiji i nastavio je imati najbolju sezonu u karijeri. Mourinho je vodio Inter do triplete.

Pod njegovim vodstvom klub je osvojio Seriju A, Kup Italije i Ligu prvaka.

Oglasi

Jose Mourinho se često zna pohvaliti svim trofejima koje je osvojio, mada je bilo timova u kojima nije stigao ostaviti trag niti osvojiti trofej, kao naprimjer Tottenham, gdje je doduše kratko bio.

Trenutno vodi Romu s kojom je prošle sezone osvojio Konferencijsku ligu, a večeras Vučica igra finale Evropske lige protiv Seville i ima priliku da ispiše historiju.

Jose je u bogatoj karijeri osvajao gotovo sve što je mogao. Dva puta je bio šampion Evrope (Porto, Inter), a titule je osvajao u Portugalu, Italiji, Španiji i Engleskoj. Vodio je Porto, Inter, Real Madrid, Chelsea, Tottenham, Manchester United...

Nosi nadimak Posebni zbog svog karakterističnog i karizmatičnog ponašanja i zbog neobičnih izjava, ali i kontroverzi koje su znale da obilježe njegov život.

Nekima i nije naročito drag, ali Jose je takav - ili ga vole ili mrze. Treće nema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi