Mourinho se na ćirilici zahvalio Đokoviću i izazvao buru oduševljenja u Srbiji
Foto: Instagram - @josemourinho

Sreli se u Rimu

Mourinho se na ćirilici zahvalio Đokoviću i izazvao buru oduševljenja u Srbiji

E. Ganibegović

Jose Mourinho susreo se s Novakom Đokovićem u prijestolnici Italije, te objavio fotografiju s njim na Instagramu uz opis na srpskom jeziku i ćirilici.

Novak Đoković učestvuje na ATP turniru u Rimu, prvom nakon poraza u Banjoj Luci od Dušana Lajovića 21. aprila. 

Dobro je krenuo. Jučer je s 2:0 bio bolji od Argentinca Etcheverryja, a za sutra od 11 sati zakazan je duel u drugom kolu protiv Bugarina Dimitrova.

U glavnom gradu Italije živi i radi portugalski stručnjak Jose Mourinho koji vodi Romu, te je jučer iskoristio priliku da pogleda meč najboljeg tenisera svijeta i da mu podršku.

Na videu koji se pojavio vidi se da su se jedan prema drugom odnosili s velikim poštovanjem, a Jose Mourinho je danas napravio nešto čime je oduševio Srbiju, ali i cijeli region.

Oglasi

Naime, Posebni je na Instagramu objavio video, te fotografiju s Novakom Đokovićem, a u opisu je na našem jeziku i ćirilićnim pismom napisao poruku za Noleta.

"Hvala ti puno!", napisao je legendarni portugalac i označio Novaka Đokovića.

Za šest sati objava je skupila preko 90.000 lajkova i veliki broj komentara. "Jose Srbine" i "Voli te Srbija, Jose", neki su od najpopularnijih.

Roma narednu domaću utakmicu igra tek za devet dana protiv Salernitane, dan nakon finala Mastersa u Rimu i vidjet ćemo da li će Đoković možda biti na toj utakmici.

Podsjetimo, prije tri dana se pojavio na San Siru gdje je pratio duel Milana i Intera u polufinalu Lige prvaka. 

Top Komentari

user1676286668
Hahahaha grohotom se smijem...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi