Žena samo trudna: Kimmichu je tek 28 i zvuči nevjerovatno koliko djece je dobio u četiri godine

Agilan na terenu, ali i van terena

Žena samo trudna: Kimmichu je tek 28 i zvuči nevjerovatno koliko djece je dobio u četiri godine

Admin Čaušević

Joshua Kimmich je jedan od lidera Bayernove svlačionice, a osim na terenu ima mnogo razloga i za zadoljstvo van terena, pogotov nakon najnovnije vijesti koja je dospjela u njemačku javnost.

I dok je dosta sportista koji radi karijere izbjegavaju žendibu ili roditeljstvo, Kimmich je sušta suprotnost, postalo je to jasno nakon što je otkriveno da će ponovo postati otac.

Naime, 32-godišnja Lina Kimmich je ovih dana bila gošća tokom jednog druženja na Oktoberfestu i s obzirom na njen stomak mnogi su se zapitali da li je ponovo trudna.

Bild se zarovio u istraživanje te došao do informacije da će fudbaler Bayerna i njegova supruga postati roditelji po četvrti put.

Kimmich u društvu svog sina 

Ništa tu ne bi bilo čudno da porodica Kimmich neće dobiti četvrto djece od 2019. godine što zvuči nevjerovatno, pogotovo jer fudbaler Bayerna još uvijek relativno mlad sa 28 godine.

Ovaj par se upoznao 2013. godine. Kimmich je igrao za RB Leipzig, a Lina je bila zaposlena u klupskom fan shopu. Svoju vezu su javno potvrdili tek na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

Oglasi

Prvo dijete su dobili 2019. godine kada im se rodio sin, a godinu kasnije postali su roditelji po treći put.

Lina i Kimmih su zajedno deset godina

Poslije trećeg roditeljstva odlučili su stati na ludi kamen, a nakon toga je Lina ponovo zatrudnila pa će tako Kimmich dobiti četvrto dijete u četiri godine.

Ovaj par i dalje živi u stanu udaljenog svega pet minuta vožnje od Bayernovog trening kampa, ali već planiraju selidbu.

S obzirom na brojnost porodice stan će postati premal, pa je Kimmich počeo graditi vilu u koju će se preseliti čim radovi budu kompletirani.

Lina će se uskoro poroditi po četvrti put

Inače, tokom ljeta se špekulisalo o mogućem odlasku Kimmicha u Real jer mu ugovor sa Bayernom ističe 2025. godine. Međutim, teško je vjerovati u takav scenarij jer Bavarci daju maksimum da zadrže svog povremenog kapitena.

Top Komentari

E.Car
Ma plodna mlada, zdrava, imaju uslove pa zašto ne bi!!! Joshua samo nastavi ovim tempom do 35, nemoj preko, jedna godina jedno dijete. Mashallah nek su živi i zdravi!!!
1 0
Manager
"Žena samo trudna" ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi