Gvardiol se opušta nakon EURO-a: Zapjevao je sa bh. pjevačem poznati hit
FOTO: EPA

Uz osmijeh na licu

Gvardiol se opušta nakon EURO-a: Zapjevao je sa bh. pjevačem poznati hit

Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Hrvatske eliminisana ja sa Evropskog prvenstva u grupnoj fazi i sigurno su razočarani urađenim jer se očekivalo da probaju napraviti i taj iskorak u završnici koji im nedostaje na EURO-u.

Ranije od očekivanog reprezentativci Hrvatske su dobili odmore, neki će imati i produžene dok se ne vrate u klubove.

Odmor u Hrvatskoj iskoristit će i Joško Gvardiol koji ovo ljeto neće ići van granica svoje države.

Gvardiol je za odmor izabrao Vir gdje je u jednom noćnom klubu turiste i posjetioce zabavljao popularni bh. pjevač, Osman Hadžić.

I hrvatski reprezentativac je iskoristio priliku da se dobro zabavi pa je zajedno sa Hadžićem zapjevao poznati hit "Titanik".

Očigledno da Gvardiol sluša i narodnu muziku jer je od riječi do riječi pjevao sa Hadžićem, znao je tekst i nije skidao osmijeh sa lica.

Oglasi

Inače, prisutni su također iskoristili priliku da se fotografišu i porazgovaraju sa Gvardiolom što zvijezda Manchester Citya nije odbio.

Kako je to izgledalo na Viru možete pogledati OVDJE.

Uživao je na Viru i napravio potez koji bi rijetki uradili, odlučio je odmor provesti u svojoj državi.

Nakon odmora za ovog sjajnog defanzivca idu pripreme sa Manchester Cityem i novi izazovi u karijeri

Oglasi

Sigurno ostaje žal za ispadanjem sa Evropskog prvenstva, ali pred Gvardiolom je blistava karijera jer ima tek 22 godine.

Inače Joško Gvardiol je jedan od najpopularnijih hrvatskih reprezentativaca.

Posebno privlači pažnju ženskog dijela publike zbog svog izgleda, ali i igrama je pokupio velike simaptije fudbalskih zaljubljenika.

Mnogi ga vide kao novog kapitena Hrvatske, ali i jednog od najboljih defanzivaca u budućnost kada je u pitanju svjetski fudbal.

Prije Manchester citya sa puno upsjeha nosio je dres RB Leipziga u koji je došao iz redova zagrebačkog Dinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi