Bivši igrač Barcelone očajnički traži ljubav: Strastveno ga je poljubila, pa ga ostavila na cjedilu

"Prvi spojevi"

Bivši igrač Barcelone očajnički traži ljubav: Strastveno ga je poljubila, pa ga ostavila na cjedilu

Edmir Škorić

Bivši igrač Barcelone nije se baš proslavio ove srijede u "Prvim spojevima", zabavnoj TV emisiji u kojoj se pojavilo 10 samaca različite dobi koji su imali isti cilj - pronaći pravu ljubav.

Juan Carlos je bio član Barcelone od 1998. do 2002. godine, ali su ga povrede i "malo manje čista glava" spriječili da napravi više od svoje karijere.

Kao igrač je malo toga pružio, brzo je zaboravljen, ali je nekim navijačima katalonskog kluba oživio sjećanja pojavivši se u emisiji zabavnog karaktera na jednoj španskoj televiziji.

Juan je bio s istom ženom 24 godine, rastali su se, ali je želio da pronađe novu ljubav, nekoga ko bi dijelio njegove hobije i iznad svega smisao za humor.

Njegova pratilja na 'Prvim spojevima' bila je Maria Gabriela, djevojka iz Venezuele koja je bila u Španiji tri mjeseca i koja je oduvijek željela biti glumica.

Djevojka ima jasne planove u životu, ali i jasan prototip budućeg muškarca: "Želim dečka poput Gerarda Piquea", kazala je.

Maria je isprva povjerovala da je pronašla svog Piquea u Juanu Carlosu, no kada je on priznao da ima troje djece i da se razveo, djevojka iz Venezuele je "ohladila".

Ali unatoč tome, María Gabriela je ušla u privatnu sobu i oboje su se strastveno poljubili prije nego što su odlučili hoće li imati drugi spoj izvan programa.

A kada je trebalo odgovoriti, odgovorila je da ne želi više viđati Juana Carlosa, a to je opravdala time da je problem što ima troje djece, što je za nju i njenu karijeru glumice nedostižno i nedopustivo.

Tako će nekadašnji nogometaš slavnog katalonskog kluba morati da svoju sreću potraži na nekoj drugoj adresi. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi