Djevojka "katoličkih vrijednosti" ni kriva ni dužna završila u žiži javnosti: Za sve je kriv...

Ko je djevojka nove zvijezde Reala?

Djevojka "katoličkih vrijednosti" ni kriva ni dužna završila u žiži javnosti: Za sve je kriv...

Admin Čaušević

Ove sedmice je realizovan najveći transfer u dosadašnjem dijelu ljetnog prijelaznog roka. Kako to obično biva kada neko bude plaćen više od 100 miliona eura mediji počnu da kopaju po njegovom privatnom životu. To je slučaj i sa Judeom Bellinghamom koji je postao novi član Reala.

Transfer Judea Bellinghama, novog pojačanja Real Madrida, u centar pažnje stavio je njegovu partnericu, 22-godišnju manekenku Asantewu Chitty.

Ova influencerica uživa veliki utjecaj na društvenim mrežama, gdje okuplja oko 100.000 pratitelja između Instagrama i TikToka te 2,3 milijuna lajkova na objavama potonje platforme.

Veza između njih dvoje započela je 2022., a manekenka je zapravo otputovala na Svjetsko prvenstvo u Katar kako bi osobno vidjela kako igra novi fudbaler Los Blancosa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CkWcv6dsOM-/?hl=en[/instagram]

Oglasi

Britanski mediji tvrde da je veza između Asantewe Chitty i fudbalera u početnoj fazi, iako se čini da je sve na dobrom putu. Oboje su uzbuđeni i nema novosti da prolaze kroz bilo kakav problem.

Manekenka je studirala na državnom Univerzitetu u Velikoj Britaniji, a prema njezinom profilu na društvenim mrežama zanima je umjetnost. Osim toga, influencerica svojim pratiteljima daje savjete o stajlingu i šminkanju.

U svakom slučaju, brzim pregledom njeznih Instagram naloga vidimo da ne objavljuje detalje iz svog privatnog života, a posebnu pažnju privlači tetovaža na arapskom jeziku na njenoj lijevoj ruci.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CjTq3bBMebF/?hl=en[/instagram]

U ovom trenutku, niti jedno od njih ne želi ubrzati odnos ili su, barem, oboje posvećeni održavanju diskretnog profila po ovim pitanjima te ne objavljuju zajedničke fotografije.

Oglasi

Chitty sebe definiše kao osobu s katoličkim vrijednostima. Nije poznato hoće li mlada manekenka pratiti Judea Bellingham u glavnom gradu Španije ili će svoju vezu nastaviti na daljinu.

Inače, na Bellinghamovom predstavljanju Chitty se nije pojavila, već su društvo mladom Englezu pravili najuži članovi njegove porodice, odnosno majka, otac i brat.

Podsjećanja radi, u transferu vrijednom 103 miliona eura ovaj 19-godišnjak je u Real stigao iz Borussije Dortmund i zadužio je broj 5 baš kao legendarni Zinedine Zidane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije