Karijera se raspala: Dele Allija ismijava čak i njegova djevojka

Ništa mu ne ide

Karijera se raspala: Dele Allija ismijava čak i njegova djevojka

Edmir Škorić

Prije nekoliko godina Dele Alli bio je jedan od najboljih igrača u engleskoj Premier ligi, ali sada je ismijavan i skoro niko ga ne želi.

Bivši reprezentativac Engleske blistao je svojevremeno u Tottenhamu i bio jedan od onih za koje su se otimali najveći timovi u Evropi, a sada mu zvižde u Bešiktašu.

Everton ga je u januaru prošle godine otkupio od Tottenhama, ali ga je već ljetos poslao na posudbu u Tursku. Istanbulski velikan dao mu je šansu da spasi karijeru, ali ubrzo je odlučio da ga vrati nazad.

Do kraja januara ostaje Alliju vrijeme kako bi popravio svoju igru, a u suprotnom klub želi da prekine ugovor i da ga vrati na Goodison Park, dok u međuvremenu ni Englezi nemaju namjeru da ga koriste.

U 12 utakmica odigranih za klub iz Istanbula postigao je dva gola, a posljednja dva mjeseca uglavnom sjedi na klupi.

Oglasi

Na muku mu je stala i njegova 24-godišnja djevojka Cindy Kimberly, koja je objavila video klip na društvenim mrežama opisavši svog dečka kao "sporog", misleći na način na koji reaguje.

"Kada tvoj dečko sporo čita u vezi", rekla je Cindy Kimberly u isječku na Tik Toku.

Ovaj video odmah je postao viralan i skupio je preko dva miliona pregleda, a navijači Bešiktaša su zasuli isti komentarima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"I on je spor u nogometu", jedan je od komentara, dok drugi dodaje: "Možda je to jedno od objašnjenja u kojoj je fazi njegova karijera".

Deli Alli i Cindy Kimberly u vezi su od ljeta 2022. Britanska manekenka je 2019. imala aferu s Lewisom Hamiltonom, višestrukim svjetskim prvakom u Formuli 1.

Top Komentari

Manager
O Vjerovjesniče, reci ženama svojim, i kćerima svojim, i ženama vjernika neka spuste haljine svoje niza se. Tako će se najlakše prepoznati pa neće napastvovane biti. A Allah prašta i Milostiv je. (Sura El -Ahzab - Saveznici / 59)
11 1
Manager
Reci vjernicima neka obore poglede svoje i neka čuvaju stidna mjesta svoja; to im je najčednije, jer Allah, uistinu, zna ono što oni rade. (Sura En-Nur - Svjetlost / 30)
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi