Justin Bieber izazvao Toma Cruisea na MMA meč, a onda se oglasio i Conor McGregor!

Irac želi sve organizovati

Justin Bieber izazvao Toma Cruisea na MMA meč, a onda se oglasio i Conor McGregor!

Endin Čaušević

Poznati pjevač Justin Bieber sve je iznenadio objavom na Twitteru u kojoj je "prizvao" slavnog gluma Tom Cruisea.

Naime, Bieber želi da organizuje borbu protiv Cruisea i odlučio je javno da ga izazove na meč. Bieber je poručio da se želi sastati sa slavnim glumcem i odmjeriti snage, a onda se oglasio i Conor McGregor.

"Želim izazvati Toma Cruisea na borbu u oktagonu. Tom ako ovo ne želiš prihvatiti onda se bojiš i nikada nećeš moći živjeti s tim. Ko je zainteresovan da organizuje borbu?", napisao je Bieber.

Bivši UFC šampion je oduševljen ovom idejom popularnog pjevača i ponudio je svoje usluge. Conor je poručio da će im organizovati MMA meč i nada se da će to Cruise prihvatiti.

"Ako je Tom Cruise hrabar da prihvati ovaj izazov organizovaću tu borbu sa svojom kompanijom. Da li Cruise ima dovoljno hrabrosti da se bori kao što ima u filmovima?", poručio je McGregor.

Ova objava Biebera i McGregora je "zapalila" društvene mreže i sada svi s velikim nestrpljenjem čekaju da se oglasi Tom Cruise i odgovori na ovaj izazov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi