Nurkić sreo u Sarajevu nekadašnjeg bh. fudbalera, pa poručio: "Insan prije svega"

Oglasio se na Instagramu

Nurkić sreo u Sarajevu nekadašnjeg bh. fudbalera, pa poručio: "Insan prije svega"

Endin Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić već neko vrijeme boravi na odmoru u Bosni i Hercegovini.

Nurkić je nakon duge NBA sezone odlučio da veći dio svog odmora provede u našoj zemlji, ali već sada punom parom se sprema za nove izazove.

Bh. košarkaš svakodnevno vrijedno trenira i želi u što boljoj formi da dočeka novu sezonu u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Nurkić je dosta aktivan i na društvenim mrežama gdje je objavio nekoliko zanimljivih fotografija u prethodnih nekoliko dana.

Prvo je objavio fotografiju s poznatim glumcem Tarikom Filipovićem, a zatim i pjevačem Dženanom Lončarevićem kojem je Nurkić poklonio svoj dres.

Danas se košarkaš Portlanda ponovo oglasio nakon što je u Sarajevu sreo nekadašnjeg bh. reprezentativca Muhemeda Konjića, te je odlučio da objavio fotografiju na Instagramu.

Nurkić je posebno oduševio sve opisom fotografije jer je napisao: "Insan prije svega. Moj Muhamed Konjić".

Top Komentari

hacmu
Konjic je institucija...on je jednom djecaku iz Bihaca poklonio kucu...kupio zemljiste,napravio kucu,sav najmestaj,i samo kljuceve dao...vidio jednog siromasnog djecaka kad je bio na edukaciji za UEFA trenersku licencu...ljudino zaduzio si mnoge svojom dobrotom za sto zivota ...
6 0
dinass
Konjic je primjer ljudine i pravog bosanca,njega su voljeli gdje god je igrao jer je imao srce.Ugledaj se na njega Juka i bices covjek vrijedan divljenja.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi