7

Komentari (7)

Woyzeck
Kakav je ovo komad budale... Decko je za psihijatriju. Da imas stalno potrebu da si okruzen ovako negativnim stvarima, da ti ovo privlaci paznju, iako si milioner, mozes sebi da priustis sve u zivotu, tebi psiha nesvjesno ide samo ka negativnim stvarima, time si privucen... Najezio sam se.
velez mo
DECKO TI SI ZA PSIHIJATRIJU,ZA TEBE JE OVO NEBITNA STVAR,ON JE SAMO ODAO POCAST ZAKLANOJ NEVINOJ DJECI KOJA NIKOM NISTA NISU ZGRJESILA NI NAZAO UCINILA,U CIJIM JE GLAVAMA BILA SAMO IGRA,OVO SVI TREBAMO ZESTKO OSUDITI I MOLITI BOGA DA SE VISE NIKADA NEPONOVI
king11
nema veze jesili milioner ili nisi, bitno je da imaš barem malo emaptije ( ako uopšte znaš šta je to )
Hamic14
#woyzeck ne budi “hejter “ treba svi da budemo ponosni na njega,on promovise BOSNU i skrece paznju na desavanja u njoj vise nego ljudi koji bi to trebali!! JUKA samo nastavi!!!
ArminA
Care ti si psihopata kad imas takvo misljenje . Ja mislim da covjek koji valja milione i koji je svako vece u centru paznje ne treba dodatno na sebe skrecati paznju. Ljubomora te ubija druze ,potrazi pomoc nikad nije kasno . Tebi je negativna stvar sto je covjek odao pocast za tri meleka ,mogu zamisliti koliko si ti bolestan lik.
Zoilomas
Mrs u sto pm i ti i rsovci svi
velez mo
BRAVO MAJSTORE SVAKA TI CAST,NEDUZNOJ DJECI RAHMET DUSI,MONSTRUMU DZEHENEM,NEZNAM KAKAV JE TO MONSTRUM DA TO URADI.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.