4

Komentari (4)

ESADKARAS
PRAVA BESTIJA,ZA PRIMJER ONIM DRUGIMA!! POSTOVANJE!!
Shik
Za pohvalu u svakom slucaju.. Za primjer drugima, daje Sejo takav i na terenu.
Turgut2
Nema to veze sa arabom nego nešto drugo u pitanju. Nekad a I sad bih Sam isao goloruk na pistolje kad ti klikne za odbraniti a svima nama je zapisano kad na ahiret odlazimo
Novibroj
Allah ga spasio I kraj price. Nije mu bilo sudjeno ispo je faca özil picks I ?? Svako atuo je osigurano I Taj isti özil moze sebi odma uzet isti I bolji . I meni prija , kao bosanac stao u kraj bandi sa nozevima naravno, Ali opet zdrav razum nadrusava Taj moj balkanski iskompleksirani um , pa nemogu da povezem Taj razum njemu je to auto kupiti kao meni nokiu 3310 ehh sad se pitam bili ja ugrozio svoj zivot radi nokie 3310 a znam cak I da su govna osigurana Sto nije slucaj sa vlastitim zivotom. Da nije slucajno turkonjemac neciju hanumu uznemiravo pa ga jure , Oni su ga cak jurili do tog turskog restorana özila pa Tu su ljudi krenuli da ga stite od ove 2 .
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.