Nurkić dobio kritike zašto ne napravi teren u Živinicama, pa ih sve utišao svojim odgovorom

Zanimljivi komentari na Facebooku

Nurkić dobio kritike zašto ne napravi teren u Živinicama, pa ih sve utišao svojim odgovorom

E. Čaušević

Jusuf Nurkić još jednom je pokazao da ima veliko srce, te je oduševio svojim potezom da izgradi košarkaški teren u Tuzli.

Nurkić je na društvenim mrežama potvrdio jučer da je on finansirao izgradnju novog košarkaškog terena u Tuzli, a radovi se već privode kraju.

Izgradnja terena je počela nedavno, ali nije bilo informacija oko toga ko sve to finansira. Nakon što su se pojavile špekulacije oko Nurkića naš košarkaš je potvrdio da je on sve to pokrenuo.

"Košarkaški teren za djecu koji poklanjam gradu Tuzla. Kao što vidite radovi se privode kraju", napisao je Nurkić putem Facebooka, a na Twitteru je objavio i trenutnu fotografiju s ovog terena.

Bh. košarkaš je oduševio ponovo našu javnost svojim potezom i pokazao je da ima veliko srce jer ovo nije prvi put da pomaže građanima Bosne i Hercegovine.

Oglasi

Međutim, kao što je to često slučaj u našoj zemlji i ovaj put je bilo onih koji su odlučili da na neki način kritikuju Nurkića i odluku da finansira izgradnju novog košarkaškog terena u Tuzli.

Pojedini su zamjerili Nurkiću što nije tako nešto uradio u rodnim Živinicama, a bh. košarkaš je na kraju odlučio da odgovori i konačno riješi dilemu oko svega toga.

"Ponuđen košarkaški teren Drugoj osnovnoj školi u Živinicama. Prošlo je više od četiri mjeseca, a odgovora nema", napisao je Nurkić putem Facebooka.

Opis nije dostupan.

Ipak, treba istaći da je na ovoj Facebook objavi Nurkića bilo dosta više onih koji su pohvalili ovakav potez košarkaša Portlanda, te su mu poručili da je pravi ambasador Bosne i Hercegovine.

Promo

Top Komentari

MaDaj
4 mjeseca nije dovoljno da skontaju kako pola love u svoj džep
13 0
grom
Juka gigant
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi