Kada Mirka Vučinića pogodi pjesma tad pjevači napune džepove do vrha

Crnogorac ne štedi

Kada Mirka Vučinića pogodi pjesma tad pjevači napune džepove do vrha

Midhat Šljivak

Legendarni crnogorski napadač Mirko Vučinić je tokom karijere zaradio izuzetno veliki novac igrajuću za neke od najboljih timova Evrope.

Roma, Juventus i Al Jazira iz Emirata donijeli su mu popriličnu zaradu da može mirno dočekati starost, iako je nedavno ostao bez gotovo šest miliona eura u Italiji zbog utaje poreza.

Ipak, ostalo je dovoljno da mirno živi i da troši bez previše razmišljanja. Tako je bivši fudbaler učestvovao na jednoj proslavi na kojoj je 400 eura bacio na jednu pjesmu.

Pogodila je Vučinića pjesma "Nema me", koju izvodi popularni srbijanski folker Đani, ali ovog puta je zaradio pjevač koji je tu pjesmu izveo.

Pitanje je samo koliko je te noći Vučinića pogodilo pjesama. Nema dileme da su pjevač i svirači pjevajući otišli kući.

Top Komentari

Jack28
Nemam ništa protiv ovoga ako je za merak. Ali ovaj snima i vjerovatno nekom šalje, ljakse at his best
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti