Slovenka objavila fotografiju kćerke za koju svi misle da joj je otac reprezentativac Hrvatske

I dalje je to misterija

Slovenka objavila fotografiju kćerke za koju svi misle da joj je otac reprezentativac Hrvatske

Endin Čaušević

Nedavno su mediji u Hrvatskoj objavili da je Šime Vrsaljko u vezi sa slovenskom manekenkom i influensericom Kajom Vidmar, ali oni to još uvijek nisu potvrdili.

Već nekoliko mjeseci kruže špekulacije da su Šime i Kaja u ljubavnoj vezi, a sve je postalo itekako zanimljivo nakon što je objavljeno da ona čeka dijete sa reprezentativcem Hrvatske.

Kaja je prije nekoliko sedmica na svijet donijela kćerku što je potvrdila i fotografijom na društvenim mrežama.

Međutim, Slovenka i dalje ne želi da otkrije ko je otac njene kćerke i to vješto skriva od javnosti.

No, mnogi smatraju da je Šime Vrsaljko upravo otac iako se fudbaler Atletico Madrida na tu temu nikada nije želio oglasiti.

Oglasi

Kaja baš kao i hrvatski fudbaler živi u Madridu, te se prošle godine počelo pričati kako su u vezi. Nakon toga pratila se svaka njihova objava na društvenim mrežama, ali su oboje itekako misteriozni.

Poznato je da je sve počelo pričom da je Šime prevario svoju suprugu Mateu sa slovenskom manekenkom, a nakon toga se u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena.

Vrsaljko je obrisao i zajedničke fotografije sa Mateom s kojom je u brako od 2017. godine, te zajedno imaju sina Brunu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi