Kaka se oglasio prvi put nakon razvoda: "Još 2015. mi je rekla..."

Krah braka

Kaka se oglasio prvi put nakon razvoda: "Još 2015. mi je rekla..."

Eldar Ganibegović
Teme:

Legendarni brazilski fudbaler Kaka doživio je krah braka. Iako je bio perfektan u braku, to nije bilo dovoljno, kada žena ne zna šta želi. Sada se prvi put o svemu oglasio i on.

Godine 2015. je bez supruge ostao legendarni Kaka. Supruga Caroline ga je ostavila.

Razlozi koje je ona navela za razvod su zaita bizarni. Dokaz su teze kako fini momci ne privlače današnje žene.

Naime, 36-godišnja žena nije mogla da trpi da ima sve, te da je Kaka sjajan muž. Očito joj je falilo problema.

"Kaka me nikad nije izdao, trentirao me izuzetno lijepo, podario mi je divnu porodicu, ali nisam bila sretna. Nešto je nedostajalo. Problem je to što je bio suviše perfektan za mene", otkriva ona.

Oglasi

Kaka je s Caroline Celico dobio dvoje djece. U braku su bili 10 godina, no ona je odlučila da joj treba promjena i odlučila je zatražiti razvod.

Nije joj fudbalska ikona pravila probleme. Maksimalno ju je ispoštovao, ostali su u dobrim odnosima i Kaka je zaista perfektan otac.

Nakon svega se sada oglasio i sam Kaka. Ispričao je svoju stranu priče.

"2015. godine mi je moja tadašnja supruga rekla da želi razvod. Rekla mi je da je nesretna i da je mislila da je to zbog braka", istakao je Kaka.

Tri godine nakon razvoda, Kaka se ponovo oženio sa Karolinom Batistom. Njih dvoje su i danas zajedno i imaju dvoje djece.

Top Komentari

plemic
nek se sad vucara ispod igraćića, kad joj je bilo dosadno sa gospodinom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi