Kad žena ne zna šta hoće: Ostavila slavnog Kaku jer je suviše perfektan za nju
Caroline Celico napravila nevjerovatan potez (Foto: EPA)

Nevjerovatno

Kad žena ne zna šta hoće: Ostavila slavnog Kaku jer je suviše perfektan za nju

Midhat Šljivak
Teme:

Nekadašnja supruga brazilske legende Kake, Caroline Celico, napustila je slavnog fudbalera jer je bio suviše dobar prema njoj.

Da žene nikako ne vole dobre momke primjer je legendarni brazilski fudbaler Kaka. Njega je 2015. godine ostavila supruga Caroline, a razlozi koje je saopštila su zaista nestvarni.

Ova 36-godišnjakinja nije mogla istrpiti činjenicu da ima sve pored fudbalske zvijezde i da je on više nego divan muž. Tražila je nešto drugo.

"Kaka me nikad nije izdao, trentirao me izuzetno lijepo, podario mi je divnu porodicu, ali nisam bila sretna. Nešto je nedostajalo. Problem je to što je bio suviše perfektan za mene", otkriva ona.

Kaka je s Caroline Celico dobio dvoje djece. U braku su bili 10 godina, no ona je odlučila da joj treba promjena i odlučila je zatražiti razvod.

Oglasi

Nije joj fudbalska ikona pravila probleme. Maksimalno ju je ispoštovao, ostali su u dobrim odnosima i Kaka je zaista perfektan otac.

Oboje su nakon razvoda krenuli u živote s novim partnerima. Kaka je od 2017. godine u vezi s Carolinom Dias, dobili su dvije kćerke i 41-godišnjak je nedavno najavio vjenčanje.

S druge strane Carlone Celico je od 2021. godine u braku s Eduardom Scarpom Juliaom i trenutno očekuju svoje prvo dijete.

Oglasi

Kaka je jedan od najboljih veznjaka savremenog doba

Ricardo Izecson dos Santos Leite jedan je od najboljih veznjaka koji se pojavio u savremenom fudbalu.

Kaka je profesionalnu karijeru počeo u Sao Paulu, vrhunac slave je stekao u AC Milanu, a nastpao je još za Real Madrid i Orlando City.

Karijeru je završio u MLS-u 2017. godine. Ostao je fudbalska ikona i čovjek na čija majstorstva niko nije ostao imun.

On je od 2002. do 2016. godine bio standardan član reprezentacije Brazia. U dresu Karioka je odigrao 92 utakmice i postigao je 29 pogodaka.

Tokom karijere osvojio je brojne trofeje. Svjetsko prvenstvo 2002. godine svakako je najveći pehar, a 2007. godine proglašen je najboljim fudbalerom svijeta.

Top Komentari

Aspirator
Nije poenta da je on predobar, poenta je da gospodja pogleda oko sebe i skonta, ako ga ostavim mogu da radim šta hoću do kraja života, niko mi nemoze reci riječ, a posao nikad nemoram imati jer ovaj mamlaz će da me isplaćuje dok ne umrem …
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi