IShowSpeed promašio loptu na prazan gol, a onda pogibeljnim startom pokosio Kaku!
IShowSpeed nastavlja da navlači gnjev na sebe.

Šta radi ovaj čovjek?

IShowSpeed promašio loptu na prazan gol, a onda pogibeljnim startom pokosio Kaku!

E. Ganibegović

YouTuber IShowSpeed mnogima je zanimljiv, ali na svakakve načine navlači gnjev na sebe. Tako je i večeras na utakmici u kojoj i sam učestvuje.

Poznati YouTuber iShowSpeed ​​izaziva haos na humanitarnoj utakmici. Večeras je stradao Kaka, legendarni fudbaler koji je 2007. godine osvojio Zlatnu loptu. 

On je ​​postao redovan sudionik utakmica Sidemena u posljednje vrijeme, a prisutan je i večeras u humanitarnoj utakmici u Kataru. 

Utakmica za nadu, koja se igra na stadionu Ahmad Bin Ali, ugostila je veliki broj fudbalskih legendi, te kreatora sadržaja poput Speeda. 

A Speed ​​je uobičajeno "lud." Prethodno je rekao Edenu Hazardu da igra na njegovoj poziciji, a zatim je pokušao razgovarati o taktici s Arseneom Wengerom.

Eden Hazard mu je čak namjestio gol šansu, ali je on promašio cijelu loptu. Nevjerovatna situacija.

Oglasi

Kaka je dobro prošao, Speed je na njega žestoko startao

Na isteku pola sata igre nastradao je Kaka. Speed je imao zaista žestok start na Brazilca. 

Legenda Milana i Real Madrida primila je loptu na lijevoj strani kada se Speed pojavio niotkuda, poslavši ga u zrak startom s leđa koji mu je mogao slomiti nogu. 

Dobio je žuti karton. Dobro je i prošao bez crvenog, ali je svejedno žustro reagovao. 

Srećom, Kaka nije povrijeđen i nastavio je igrati. American Speed, odnosno Darren Watkins, igra u svojoj trećoj humanitarnoj utakmici.

Top Komentari

Tenkre na kvadrat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi