Kakav crni dan za Coutinha u Kataloniji

Dok su njegovi u Londonu

Kakav crni dan za Coutinha u Kataloniji

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Philippe Coutinho nema previše sreće od dolaska u Barcelonu.

Dobro, zarađuje sada još više i igra u jednom od najvećih klubova na svijetu, ali neke stvari izvan terena, a i na njemu ne provodi puno vremena od dolaska u Kataloniju, jednostavno ne štimaju.

U utorak mu je pauk odnio automobil u blizini Sagrada Familije, a onda mu je u večernjim satima neko obio stan.

Coutinho je morao da plati da mu vrate Audi Q7, a kada je došao kući, saznao je da je i opljačkan.

Coutinhov tim večeras igra u Londonu prvi susret osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja, ali bivši igrač Liverpoola nije otputovao jer nema pravo nastupa, ali zato se muči s nekim bizarnim problemčićima u Kataloniji.

Navodno mu je u pomoć pritekla supruga Luisa Suareza koja živi u blizini, a koja se pobrinula da Brazilac ipak dobije potrebne informacije i uputstva šta i kako dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi