Kako imati Eugenie Bouchard samo za sebe? Dovoljno je malo hrabrosti i puno novca

Ko se usudi?

Kako imati Eugenie Bouchard samo za sebe? Dovoljno je malo hrabrosti i puno novca

E. Škorić

Zgodna i lijepa teniserka Eugenie Bouchard pobrinula se da opet piše o njoj. Njena kampanja i ovoga puta ima dobrotvornu notu, ali onaj ko zapravo želi da je upozna i izađe s njom na večeru, morat će posegnuti duboko u džep.

Teniska zvijezda dobila je odmah nekoliko nevjerovatnih ponuda nakon što je na svom Instagram profilu objavila snimku u kojoj je najavila da želi da pomogne u prikupljanju sredstava za američku pomoć u programu All in Challenge.

Otvorena je za date sa strancem. No, druženje s Kanađankom neće biti jeftino. Kampanja počinje s iznosom od 2.300 američkih dolara. Njena ponuda ostaje otvorena 13 dana, a već sada su se pojavili oni koji su spremni platiti i 20.000 dolara za druženje sa slavnom teniserkom.

Očekuje se da će u narednih 13 dana, dok traje cijela 'akcija', taj novčani iznos od 20.000 biti barem udvostručen.

Pobjednik ove kampanje dobit će ne samo romantičnu večeru s ljepoticom, već i cijeli paket. Paket uključuje avionsku kartu za turnir na kojem će se Bouchard takmičiti. Imat će priliku sjediti u njenoj loži . Uz već spomenutu večeru, pobjednik će dobiti i svoj potpisani reket i tenisice.

Ubrzo nakon što su sva teniska natjecanja u svijetu prekinuta zbog pandemije koroanvirusa, bivšoj polufinalistici Wimbledona ubrzo je dosadilo, pa je već tada imala ponudu za muškarce.
"Ne žalim se, ali mislim da bi karantin bio puno zabavniji s momkom", napisala je na Twitteru i kasnije dobila bezbroj ponuda.

Posljednjih godina Bouchard pažnju privlači uglavnom zbog fotografija i atraktivnog izgleda, a manje zbog igara na teniskim terenima. Ove godine igrala je na tri turnira. Stigla je do četvrtfinala u Aucklandu, nije se uspjela plasirati na glavni turnir na Australian Openu i izgubila je u prvom kolu u Newportu.

Top Komentari

Maestro
Javno *****nje tj. moderno
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi